22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIulian Filipescu a recunoscut ca a jucat prost in meciul cu Barcelona

Iulian Filipescu a recunoscut ca a jucat prost in meciul cu Barcelona

Jucatorul roman al echipei Betis Sevilla, Iulian Filipescu, a recunoscut, intr-un interviu acordat cotidianului Marca, ca a resimtit dureri la un genunchi in timpul partidei cu FC Barcelona, scor 0-4, disputata week-end-ul trecut, in etapa a 23-a a campionatului Spaniei.

„In acea seara (n.r. – simbata seara) am avut dureri. Banuiesc ca din cauza unei lovituri, dar nu stiu cind am primit-o. Am dureri in zona unui genunchi“, a spus Filipescu.

Cotidianul amintit, care l-a intervievat pe „stranierul“ nostru, a mai titrat si ca „Iulian Filipescu nu traverseaza un moment bun, dar romanul nu cauta scuze. Este primul care se critica, isi asuma responsabilitatea pentru greselile comise. S-a intors la Sevilla cu trei dorinte: durerile pe care le are sa nu fie provocate de leziuni grave, sa revina la o forma fizica buna si sa cistige primul sau derbi ca jucator al echipei Betis Sevilla“.

„Valencia joaca slab, dar cistiga puncte“

Jucatorul roman a mai recunoscut ca a avut o evolutie slaba in meciul cu FC Barcelona si a adaugat ca este normal ca in viata unui sportiv sa apara si momente critice. „Am evoluat slab in meciul cu Barcelona. Desi am pus la punct strategia de joc, timp de o saptamina, am primit goluri si nu pot sa-mi explic acest lucru. Pentru mine este un moment dificil. In viata unui sportiv nu este bine tot timpul. Un sportiv are caderi de forma. Se intimpla tuturor sportivilor“, a spus Filipescu.

Romanul a afirmat ca isi doreste foarte mult sa cistige un derbi cu FC Sevilla. „Pina acum, nu am cistigat nici un derbi impotriva echipei FC Sevilla si imi doresc mult acest lucru. Daca FC Sevilla a cistigat de mai multe ori decit Betis, este pentru ca a stiut sa joace mai bine“, a spus Filipescu, adaugind ca ar fi mai bine ca Betis Sevilla sa fie ca „Deportivo La Coruna sau FC Valencia, care joaca slab, dar cistiga puncte”.

Iulian Filipescu crede ca infringerea suferita in fata formatiei FC Barcelona nu trebuie sa-i demoralizeze pe coechipierii sai, ci trebuie sa-i motiveze pentru meciul cu FC Sevilla. Betis Sevilla va intilni, la finalul acestei saptamini, formatia FC Sevilla, in cadrul etapei a 14-a din Primera Division.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS