15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDonose a ales 18 jucatori

Donose a ales 18 jucatori

Din cei peste 30 de jucatori care au trecut pe la Novaci in perioada pregatirii de iarna, doar 18 au fost selectionati in lot pentru a evolua in retur. Antrenorii Costica Donose si Cornel Ticveanu se vor baza in mare parte pe jucatorii imprumutati de la Gilortul Tirgu Carbunesti, dar si pe juniorii promovati la inceputul turului in echipa. Al Ioani, Sergiu Popescu si Lacatusu, cei trei tineri veniti de la LPS Tirgu Jiu, s-au dovedit a fi si cei mai buni dintre novaceni, in turul campionatului ei reusind sa inscrie in total 19 goluri. In ceea ce ii priveste pe carbunesteni, doar sase dintre ei si-au dovedit calitatile in meciurile de verificare, in lotul care va evolua in retur la FC Senaco fiind cooptati doar Bunea, Bujor, Iordache, C. Luta, Aninis si Cotet. Au fost transferati, de asemenea, la Senaco fostii panduristi Rodin Voinea (Oltul Slatina) si Zaharia (Dunarea Calafat), precum si Ciortea (Avintul Baia de Fier) si Brasoveanu (Onesti).

Ultimul joc amical disputat de novaceni a avut loc simbata, pe terenul de la Carbunesti. Elevii lui Costica Donose i-au intilnit pe colegii de serie de la Minerul Motru. Jocul s-a incheiat la egalitate, 0-0. Lotul folosit in acest joc i-a inclus pe Bunea, Cojocaru, Voicu, Bujor, Brasoveanu, Ghisan, Al Ioani, Sergiu Popescu, Lacatusu, Aninis si Constantin Luta. Au mai intrat in teren Cimpoeru, Bogdan, Rodin Voinea, Bica, Iordache, Cotet si Zaharia. In ceea ce-l priveste pe fostul jucator de la Pandurii, antrenorul secund Cornel Ticveanu a declarat ca Marian Zaharia nu a fost introdus in primul unsprezece deoarece el nu va putea juca in prima etapa, fiind suspendat.

De la reluarea pregatirilor, divizionara C din Novaci a sustinut doar patru amicale, obtinind doua victorii si inregistrind doua rezultate de egalitate (1-0 cu Petrolul Ticleni, 2-2 cu Pandurii, 1-0 cu Petrolul Dragasani, 0-0 cu Minerul Motru). Pentru aceasta saptamina mai sint programate doua jocuri si, in cazul aminarii cu o saptamina a debutului in retur, conducerea va incerca sa mai perfecteze un joc cu o echipa din judet. FC Senaco se va intilni astazi, pe terenul de la Carbunesti, cu Petrolul Ticleni, iar miine va evolua in compania liderei campionatului judetean, Minerul Rovinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS