Acasă Sport Victorie chinuita, „pandurii“ au murit frumos

Victorie chinuita, „pandurii“ au murit frumos

-

Peste 2.000 de oameni au sperat simbata ca titularii Universitatii vor lua in serios amicalul cu Pandurii. Din pacate, doar gorjenii au pus osul la treaba si mai mult de o jumatate de ora au dominat chiar ostilitatile.

In aceasta perioada, Universitatea a preferat rezolvari individuale, fara prea multe sanse de reusita pe un teren, totusi, greu.

Prima repriza s-a incheiat insa in avantajul craiovenilor pentru ca, la o incursiune curajoasa pe dreapta a lui Daouda, ivorianul a centrat puternic si Lutu a reluat din voleu in plasa.

Pe parcursul reprizei secunde, o data cu schimbarile facute, gazdele au fost parca mai generoase cu efortul. Schimbarea de atitudine s-a datorat, daca vreti, plusului de ambitie al tinerilor introdusi de Cirtu, care nu aveau nici un interes sa afiseze suficienta titularilor.

Oricum, e bine ca Universitatea a cistigat si probabil ca, pina la debutul sezonului oficial, Cirtu ii va cobori cu picioarele pe pamint pe unii dintre jucatorii care cred ca echipa nu poate exista fara ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

39.000 de doljeni beneficiază de pensia minimă

Aproape un sfert dintre pensionarii doljeni încasează lunar pensia minimă. De la 1 septembrie, pensia minimă garantată este de 704 lei. Până acum era 640 de lei pe lună. În schimb, pensia medie pe judeţ a crescut.