8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTyson l-a facut KO pe Etienne in 49 de secunde

Tyson l-a facut KO pe Etienne in 49 de secunde

Pugilistul american Mike Tyson a acceptat in cele din urma intilnirea de ieri-dimineata cu compatriotul sau Clifford Etienne, dupa ce initial anuntase ca sufera de gripa si nu poate disputa acest meci. „Iron“ Mike explica singur rasturnarea situatiei: „Mi-au oferit mai multi bani, iar acest lucru m-a vindecat rapid. Daca nu i-as fi obtinut, as fi fost din nou bolnav“, a afirmat boxerul in cursul unei conferinte de presa. Dupa ce a lipsit de la antrenamente in ultimele saptamini, fostul campion mondial al greilor, care are 36 de ani, anuntase la inceputul saptaminii trecute ca nu va mai disputa meciul cu Etienne, dar a revenit a doua zi asupra acestei decizii.

Forfaitul fusese pus pe seama gripei, dar anumite zvonuri evocau nemultumirea lui Tyson fata de bursa promisa, in valoare de cinci milioane de dolari. „Ma gindesc la ceea ce voi face cu toti banii pe care ii voi avea. Voi credeti ca glumesc, dar sint foarte serios“, a adaugat Mike Tyson.

Etienne a adormit in 49 de secunde

Decizia lui Tyson de a boxa s-a dovedit una dintre cele mai inspirate pentru al, pugilistul revenind spectaculos in lumea buna a boxului, prin victoria fulger asupra lui Clifford Etienne. O lovitura salbatica de dreapta a lui „Iron“ Mike a pus capat luptei de la Memphis dupa doar 49 de secunde. „Sint bucuros ca m-am intors“, a spus Tyson.

Lupta avea prevazuta o durata de zece runde, insa, dupa 49 de secunde, pumnul lui Tyson l-a lasat pe Etienne zacind pe spate, fara cunostinta. „L-am lovit cu stinga ca sa il pregatesc, dupa care am tinut garda sus, cautind o deschidere, si am obtinut-o“, a spus Tyson.

„Nu am fost pregatit pentru meciul acesta, dar aveam obligatii“, a recunoscut Tyson. „Aveam nevoie de bani si el avea nevoie de bani. Este un om bun“, a afirmat Tyson dupa meci.

„Sint bine, mi-a prins doar un pumn zdravan“, a spus, la rindul sau, Etienne. „I-am spus lui Mike sa termine cu prostiile si sa lupte. Daca va continua sa munceasca, poate ajunge campion din nou“, a adaugat Etienne.

Victoria ii paveaza lui Tyson drumul spre o noua confruntare cu campionul mondial Lennox Lewis. Anul trecut in iunie, in aceeasi Pyramid Arena din Memphis, Tyson a rezistat opt runde inainte de a fi facut knock-out. „Am mult mai multa incredere decit anul trecut“, a spus Tyson, referitor la o noua confruntare cu Lewis. „Dar nu sint interesat in a fi batut din nou. Mai am nevoie de doua sau trei meciuri. De saptamina viitoare ma reintorc la sala si incerc sa-mi pun ordine in viata“, a incheiat Tyson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS