10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMulte veşti proaste pentru Iordănescu

Multe veşti proaste pentru Iordănescu

Pe de altă parte, Gică Popescu dă semne că işi revine, el marcind un gol pentru Hannover

Selecţionerul tricolorilor, Anghel Iordănescu, urmăreşte cu interes evoluţia stranierilor romani in perspectiva partidei pe care reprezentativa noastră o va susţine pe 29 martie, la Bucureşti, in compania Danemarcei. Pentru acest meci din preliminariile CE 2004, care se poate dovedi capital in privinţa calificării la turneul final al celei mai importante competiţii europene interţări, Iordănescu are neapărată nevoie de toţi jucătorii valizi. Din păcate, pe lingă mai vechile probleme medicale ale lui Adrian Ilie, s-au adăugat zilele trecute şi accidentările a incă doi jucători importanţi. Este vorba despre Dorinel Munteanu şi Marius Niculae, fotbalişti care au şanse destul de mici să fie recuperaţi pină la ora partidei cu Danemarca. Totuşi, „Generalul“ a primit la sfirşitul săptăminii trecute şi o veste bună, căpitanul tricolorilor, Gică Popescu, reuşind să inscrie in Bundesliga.

„Baciul“ a inscris, dar Hannover a pierdut

Spre deosebire de runda trecută, cind a fost criticat dur de presa germană pentru evoluţia sa neconvingătoare, căpitanul echipei naţionale a Romaniei, Gică Popescu, a jucat mult mai bine in etapa a 22-a din Bundesliga. Gică Popescu a marcat in minutul 14, cu un şut de la 20 de metri, in meciul pe care noua sa echipă, Hannover SV 96, l-a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, in faţa formaţiei Bayer Leverkusen. De asemenea, „Baciul“ a primit un cartonaş galben in minutul 52.

„Săgeată“ s-a accidentat intr-un meci amical

Atacantul roman al echipei Sporting Lisabona, Marius Niculae, s-a accidentat din nou intr-un meci amical susţinut in compania formaţiei nord-americane Columbus Crew. „Săgeată“ a suferit un traumatism la piciorul drept, acelaşi la care, in luna decembrie, şi-a fracturat un deget. In urma radiografiei pe care jucătorul a făcut-o la o clinică privată, se pare că accidentarea sa nu este foarte gravă.

Aceasta este cea de-a treia accidentare suferită de jucătorul echipei antrenate de Ladislau Bölöni, de la transferul său in Portugalia. Niculae s-a accidentat grav la genunchiul sting in decembrie 2001, in timpul meciului cu Vitoria Setubal, iar după intervenţia chirurgicală a avut nevoie de o perioadă de recuperare de şase luni. Cea de-a doua accidentare pe care a suferit-o „Săgeată“ s-a produs in decembrie 2002, cind s-a accidentat la un antrenament efectuat inaintea meciului din campionat cu Uniao Leria şi a absentat de pe teren cinci săptămini.

Dorinel Munteanu stă o lună

Mijlocaşul Dorinel Munteanu are şanse mici să joace in meciul dintre Romania şi Danemarca, după accidentarea suferită in timpul partidei dintre echipa sa, VfL Wolfsburg, şi Borussia Moenchengladbach, disputată săptămina trecută.

Vizibil afectat de cele intimplate, Dorinel Munteanu a spus: „Am simţit o puternică durere la spate, după un contact cu un adversar. Doctorii mi-au spus că voi avea nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ o lună.“ Fotbalistul roman a părăsit terenul in minutul 20 al meciului pe care Wolfsburg l-a pierdut, cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Moenchengladbach.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS