Acasă Sport Cezar Dinu are putine sanse de supravietuire

Cezar Dinu are putine sanse de supravietuire

-

Fostul jucator al echipelor Electroputere si Universitatea Craiova, Cezar Dinu, care este legitimat la divizionara B Unirea Focsani, a fost implicat intr-un grav accident rutier petrecut simbata dimineata, in jurul orei 4.00, in orasul Focsani. Dinu a fost internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta din Bucuresti.

Cezar Dinu se intorcea, impreuna cu coechipierul sau Gabriel Usurelu si cu un prieten, Ionut Botezatu, de la discoteca. Botezatu, care era la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf, a incercat sa evite o groapa de pe bulevardul Bucuresti, dar a pierdut controlul masinii, care a izbit peretii unui supermarket. Se pare ca accidentul s-a produs din cauza carosabilului acoperit cu gheata si a vitezei excesive (peste 120 de km/h).

Avind multiple traumatisme grave, Dinu a fost transportat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta din Bucuresti, in timp ce Usurelu si Botezatu au fost internati la Spitalul Judetean din Focsani, starea lor nefiind foarte grava. Din pacate, medicii i-au acordat putine sanse de supravietuire lui Cezar Dinu.

ȘTIRI VIDEO GdS

39.000 de doljeni beneficiază de pensia minimă

Aproape un sfert dintre pensionarii doljeni încasează lunar pensia minimă. De la 1 septembrie, pensia minimă garantată este de 704 lei. Până acum era 640 de lei pe lună. În schimb, pensia medie pe judeţ a crescut.