19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Inca un „stranier“ in probe

Inca un „stranier“ in probe

Jucatorii Universitatii au avut ieri doua sedinte de pregatire, astazi fiind programat un singur antrenament. La fel ca si marti, Verdes si Papura nu au facut nici ieri antrenamente, primul fiind racit, in timp ce „Papi“ sufera de o tendinita. Nici Badea nu a efectuat antrenamentul de ieri, mijlocasul oltean plecind la Chisinau pentru a-si sustine doctoratul in stiinte economice. Portarul Arghira, care a venit in probe de la Breaza, a fost trimis sa se antreneze cu echipa de tineret. Aseara urma sa soseasca in Craiova inca un „stranier“, care va fi testat de Cirtu in zilele urmatoare. Este vorba despre un atacant camerunez adus de un reprezentant roman (Damian) al unui impresar strain.

Universitatea disputa miine un amical cu divizionara B CSM Resita, antrenor al banatenilor fiind acum Cristea Boldici. Simbata se va juca derbiul oltenesc dintre Universitatea si Pandurii Tirgu Jiu, acest meci desfasurindu-se, probabil, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Elevii lui Daniel Mogosanu vor intilni simbata CSM Resita, probabil pe terenul din Mofleni. Astazi, tineretul Universitatii va juca in deplasare cu divizionara C Oltul Slatina.

La cimitirul „Ungureni“ a fost comemorat ieri antrenorul emerit Constantin Otet, de la al carui deces s-au implinit patru ani. Astazi, FC Universitatea va depune coroane la mormintul lui Cristi Neamtu, decedat anul trecut, in Cipru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...