22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadea pleacă la Chişinău

Badea pleacă la Chişinău

Ieri s-au pregătit cu oltenii alţi doi jucători veniţi in probe: Puşcaş şi Arghira

De ieri, oltenii şi-au continuat pregătirile acasă, Sorin Cirţu convocind lotul lărgit la cantonamentul din Lunca Jiului, conducind un prim antrenament de după turneul italian. Astăzi sint programate două şedinţe de pregătire.

S-au alăturat lotului şi cei rămaşi acasă in perioada turneului italian, Tresor şi Tudor. Dănănae este accidentat. Ieri s-au antrenat cu Universitatea (fiind in probe) doi jucători noi: Cristi Puşcaş (fost la CSM Reşiţa şi Dinamo, ultima oară in Finlanda) şi Alin Arghira (portar, de la Breaza). A participat şi Pavel Badea, dar căpitanul alb-albaştrilor incă resimte unele dureri. Badea a spus ieri: „Turneul de la Norcia a fost deosebit de util, antrenorul Cirţu dind şansă tuturor jucătorilor in acest turneu. Eu am avut insă un fel de ghinion, in sensul că in decurs de trei zile am suferit două accidentări: contuzie in meciul cu Tianjin şi o entorsă in partida cu Rapidul, de aceea n-am riscat să joc in finala turneului Norcia Winter Cup (aveam glezna destul de umflată). Acum mai am uşoare dureri, dar cred că in două-trei zile voi reintra in programul normal de pregătire“. Peste citeva zile, Pavel Badea va pleca la Chişinău pentru a-şi susţine doctoratul in ştiinţe economice.

Nanu s-ar putea să semneze zilele acestea (probabil joi) contractul cu Universitatea, totul depinzind de revenirea in Craiova a patronului Dinel Staicu, aflat in Anglia. Reamintim, Fane se află la Cimpina, unde continuă programul de recuperare cu fizioterapeutul Decebal Mehedinţi. Nanu a spus ieri: „Mă simt excelent. Mai rămin la Cimpina pină săptămina viitoare, apoi mă voi integra complet in programul Universităţii“.

In altă ordine de idei, clubul alb-albastru va comemora astăzi (la cimitirul Ungureni) patru ani de la decesul antrenorului Constantin Oţet, iar miine (la cimitirul Sineasca) un an de la moartea lui Cristi Neamţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS