Acasă Sport Venus Williams si-a adjudecat trofeul

Venus Williams si-a adjudecat trofeul

-

Jucatoarea americana Venus Williams, principala favorita a competitiei si detinatoarea titlului, a cistigat turneul international feminin de tenis de la Anvers, dotat cu premii in valoare de 585.000 de dolari. In ultimul act al competitiei, Venus a dispus, cu scorul de 6-2, 6-4, de belgianca Kim Clijsters, numarul 2 pe lista capilor de serie.

Dupa un joc de 80 de minute, Venus si-a trecut in cont prima victorie WTA din acest an, fara sa cedeze vreun set pe durata intregii saptamini. Ea a ridicat trofeul, o racheta incrustata cu diamante, in valoare de un milion de dolari. Americanca este la a doua victorie consecutiva la Anvers, iar daca va mai reusi una in urmatorii trei ani, va pastra definitiv racheta-bijuterie. Jocul puternic al lui Venus, dublat de o serva exploziva, i-a lasat belgiencei un gust amar. Cu o zi inainte, Clijsters declarase ca vrea sa se lupte de la egal al egal cu Venus, dar realitatea a fost alta pe teren. A pierdut fara drept de apel, in doua seturi.

Williams a cistigat primul set in 29 de minute. Clijsters a avut o tresarire la debutul mansei secunde, reusind un break rapid, dar Venus a lovit imediat, punctind cu un re-break la zero. Venus a condus cu 4-1, iar apoi a servit pentru meci la 5-4.

„Racheta este superba si ma voi intoarce sa o cistig“, a afirmat Venus Williams, fara sa-si ascunda intentiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tânără de 17 ani din Prahova, dată dispărută

O tânără de 17 ani, din localitatea Gheorghița, județul Prahova, este căutată de polițiști după ce a plecat la școală, dar nu a mai revenit acasă. Potrivit polițiștilor, fata a avut ultima discuție la telefon cu rudele când era în stația de microbuze din Ploiești.