18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Venus Williams si-a adjudecat trofeul

Venus Williams si-a adjudecat trofeul

Jucatoarea americana Venus Williams, principala favorita a competitiei si detinatoarea titlului, a cistigat turneul international feminin de tenis de la Anvers, dotat cu premii in valoare de 585.000 de dolari. In ultimul act al competitiei, Venus a dispus, cu scorul de 6-2, 6-4, de belgianca Kim Clijsters, numarul 2 pe lista capilor de serie.

Dupa un joc de 80 de minute, Venus si-a trecut in cont prima victorie WTA din acest an, fara sa cedeze vreun set pe durata intregii saptamini. Ea a ridicat trofeul, o racheta incrustata cu diamante, in valoare de un milion de dolari. Americanca este la a doua victorie consecutiva la Anvers, iar daca va mai reusi una in urmatorii trei ani, va pastra definitiv racheta-bijuterie. Jocul puternic al lui Venus, dublat de o serva exploziva, i-a lasat belgiencei un gust amar. Cu o zi inainte, Clijsters declarase ca vrea sa se lupte de la egal al egal cu Venus, dar realitatea a fost alta pe teren. A pierdut fara drept de apel, in doua seturi.

Williams a cistigat primul set in 29 de minute. Clijsters a avut o tresarire la debutul mansei secunde, reusind un break rapid, dar Venus a lovit imediat, punctind cu un re-break la zero. Venus a condus cu 4-1, iar apoi a servit pentru meci la 5-4.

„Racheta este superba si ma voi intoarce sa o cistig“, a afirmat Venus Williams, fara sa-si ascunda intentiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...