21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRoger Federer l-a invins pe Bjorkman

Roger Federer l-a invins pe Bjorkman

Elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 1, a cistigat turneul international masculin de tenis de la Marsilia, competitie care a fost dotata cu premii in valoare de 500.000 de dolari. In finala, Federer a dispus, cu scorul de 6-2, 7-6, de suedezul Jonas Bjorkman.

Federer, care a cedat un singur set toata saptamina, l-a dominat pe Bjorkam inca din primul ghem, cistigind pe serviciul adversarului si adjudecindu-si primul set, inainte ca suedezul sa isi dea bine seama ce se intimpla. Bjorkman a revenit insa puternic in setul al doilea si s-a distantat la 3-0, inainte ca Federer sa isi regaseasca ritmul si sa forteze tiebreakul.

In jocul decisiv, Bjorkman a fost condus cu 5-1, dar a reusit sa egaleze la 6. Insa, la urmatoarele doua puncte, Federer a fost prea solid si veteranul de 30 de ani s-a inchinat in fata talentului elvetianului.

Victoria de la Marsilia reprezinta al cincilea titlu din palmaresul lui Roger Federer.

„Faptul ca am cistigat aici a fost ca un vis pentru mine. Totul a inceput aici si la Toulouse. Este primul turneu la care am ajuns in finala, in 2000, si atunci am fost invins de Marc Rosset. Acum am cistigat titlul“, a spus Federer. „Am un inceput bun de sezon si am de gind sa revin aici si anul viitor“, a incheiat Federer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS