16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSava: „Vom avea un retur reusit!“

Sava: „Vom avea un retur reusit!“

Ieri, inaintea decolarii cursei Roma-Bucuresti, Sava era in aeroportul din capitala Italiei. L-am apelat pe mobil si ne-a raspuns.

– Ce faci, pe unde sinteti?

– In aeroport, asteptam sa revenim acasa. Si, vorba aceea, nu venim cu mina goala. Universitatea a cistigat trofeul „Norcia Winter Cup“ si sintem bucurosi.

– Cum apreciezi turneul din Italia?

– Foarte util. A fost, intr-adevar, unul benefic de pregatire, conditii bune, liniste. Plus meciurile de verificare. Si, repet, faptul ca am cistigat turneul demonstreaza ca ne-am pregatit bine, ca am atins o anumita forma sportiva. Dar pentru alte aprecieri intrebati-l pe domnul antrenor.

– Din cele transmise de la fata locului, am inteles ca tu si cu Lutu, prietenul tau, v-ati disciplinat, adica ati dat totul pe teren.

– Ma rog, nu inteleg prea bine ce spuneti. Linga mine este acum Lutu… Oricum, intotdeauna dorim sa jucam cu daruire in teren, sa dam totul pentru un rezultat bun. Si aici, la Norcia, am avut, zic eu, evolutii bune. Asa cum v-am mai spus, sper intr-un alt fel de retur. Atit pentru mine, cit si pentru echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS