16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel si-a luat zborul la capitalisti!

Dinel si-a luat zborul la capitalisti!

Asteptat in Italia sa-si cinsteasca echipa la capatul turneului norcian, Dinel Staicu si-a schimbat ieri directia de zbor spre Londra, unde va zabovi cu afaceri, zice el, pina miercuri.

Pare straniu, dar, pe aeroportul londonez, patronul Stiintei s-a aflat la primul sau impact cu lumea occidentala. Singura iesire din tara a lui Staicu fusese mai degraba o saritura peste Dunare, acum 12 ani, cind mentorul sau Costel Mitrita l-a invitat la o bere bulgareasca. De atunci, Dinel s-a consumat intre granitele tarii, hranindu-se, dupa propriile-i declaratii, cu viziuni asupra investitiilor in valorile comuniste.

Luind contact cu societatea capitalista, fie si doar ca simplu turist, fostul capitan credea ca multe din planurile sale de afaceri s-ar fi dat brusc peste cap si, mai mult, chiar ca principiile sale de viata ar fi fost afectate. „Sistemul comunist ramine sfint pentru mine. El m-a creat.Comparindu-l cu oricare model capitalist de dincolo, cu siguranta ca as fi tentat sa renunt la citeva din proiectele mele sentimentale, cum e muzeul de la Scornicesti, cimitirul Ceausestilor… Occidentul iti poate schimba in primul rind mentalitatea, iar eu n-as vrea sa ma despart de valorile mele“, spunea, nu demult, Dinel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS