12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„M-ar tenta revenirea la Universitatea!“

„M-ar tenta revenirea la Universitatea!“

Coleg şi prieten cu Marius Sava, Marius Iordache a fost vindut in 1998 de foştii conducători olteni in Spania, apoi a ajuns la FC Naţional. Din păcate pentru el, Marius a jucat ultima oară in urmă cu şase luni, iar de atunci n-a mai intrat nici un minut in teren. O ruptură de muşchi şi de tendon i-a creat cea mai mare amărăciune, acum aflindu-se in refacere. „Mi-e dor de minge!“, spunea el zilele trecute, cind a fost in Craiova.

Iordache a mai spus: „Sint ghinionist, dar sper ca totul să fie bine pină la urmă. Am făcut tratament la dr. Pompiliu Popescu, inclusiv medicamentos, dar am acum un supliment de calciu, adică o depunere in plus. Cind voi fi apt? Nu mai ştiu ce să zic, probabil că in această primăvară. De-abia aştept să reintru in teren“.

Marius Iordache este sub contract cu FC Naţional pină la vară. „Dacă m-ar tenta o revenire la Universitatea? Da. Dar in acest moment nu discut o asemenea problemă, toate gindurile mele sint indreptate spre revenirea in teren. V-am spus, mi-e dor de minge, vreau să joc. Şi apoi, la vară, vedem incotro o apuc. M-ar tenta o revenire la Universitatea, dar n-am discutat cu nimeni acum acest subiect. Altele sint priorităţile mele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS