15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirţu ar mai vrea un atacant

Cirţu ar mai vrea un atacant

Pină la reluarea campionatului Diviziei A (1 martie) au mai rămas exact două săptămini. In prima etapă a returului, oltenii vor juca in deplasare, cu Astra, ploieştenii avindu-l acum antrenor pe Florin Marin. In tur, cind cei de la Astra au pierdut pe „Ion Oblemenco“, il aveau pe banca tehnică pe un alt fost antrenor al Universităţii, Marian Bondrea.

Faţă de tur, oltenii au primenit lotul astfel: şapte jucători au fost disponibilizaţi (Agachi, Vochin, Dragomir, Ursu, Ciocoi, Nica, Vrăjitoarea), iar in locul lor au sosit Guso, Crăciunescu, Bundea, Nanu (incă n-a semnat, dar s-a inţeles cu Staicu), I. Stancu, Stoianof, Ewango, Cl. Tudor. Faţă de trimbiţata listă din decembrie – Vintilă, Mulţescu, Diniţă, Crăciunescu, Frăsineanu, Bozdog, Pădureţ, Borza, Njock, S. Ilie, Ivan Rocha ş.a. – Sorin Cirţu s-a ales cu ce s-a putut… Sau, mai corect, cu cit a finanţat acţiunea patronul Dinel Staicu.

Oricum, dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile din Italia ale antrenorului Sorin Cirţu ( „Echipa este inchegată, dar ne-ar mai trebui un virf“), s-ar părea că totul este OK. Dar Universitatea se află pe un loc destul de neliniştitor, cu destule emoţii pentru retur. Vicepreşedintele Petre Deselnicu chiar recunoştea: „Să fim realişti, obiectivul nostru, din păcate, a devenit evitarea retrogradării“. Pe de altă parte, achiziţiile din iarnă, cu două-trei excepţii, nu sint spectaculoase, ci mai mult pentru viitor. „Important ar fi să avem linişte, să fim lăsaţi să lucrăm“, spunea deunăzi antrenorul oltenilor.

Săptămina viitoare sint programate ultimele amicale inaintea returului: cu CSM Reşiţa (vineri, 21 februarie) şi Pandurii Tirgu Jiu (simbătă, 22 februarie). Tot pe 22 februarie se dispută şi meciul Universitatea (tineret) – CSM Reşiţa. Pe 27 februarie este anunţată o conferinţă de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS