14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCăpitanul Costică a fost trimis in concediu de urmărire

Căpitanul Costică a fost trimis in concediu de urmărire

• Ca nu cumva sa doarma Cirtu linistit prin Italia, Dinel Staicu sau vreunul dintre prietenii sai a decis sa-l trimita pe Costica Stefanescu in vacanta la… Norcia. Mare fotbalist pe vremea lui, ba chiar si capitan al „Craiovei Maxima“ in teren si in afara lui, Costica isi joaca perfect rolul de „sperietoare“, acceptindu-l ori de cite ori i se ofera. Prima oara a stat pe teasta lui Emil Sandoi cind asta se chinuia prin vara sa incropeasca o echipa. Apoi, Costica s-a vazut cam pe fiecare saptamina ba director tehnic, ba antrenor principal. Acum, unii spun ca se afla la Norcia pe post de consilier al patronului.

Si, ca orice consilier priceput, nu sta cu echipa la Foligno, ci cu albanezii lui Ticleanu la Norcia. Care Ticleanu, unul dintre oamenii preferati ai lui Gigi Netoiu, a declarat ca ar onora oricind o oferta din tara, plictisit probabil de Dinamo Tirana. Acum intrebam si noi: ca sa se evite niste calatorii inutile, de ce nu o pleca Sorin Cirtu direct la Tirana? Ca in autocarul Universitatii e loc berechet si pentru Ticleanu, si pentru Stefanescu…

• La Norcia, de moralul capitanului Costica se ingrijeste un alt „trimis special“, un anume impresar caruia ii vom spune, ca sa folosim un nume comun, Popescu. Chit ca Becali, machidon fiind, s-ar rasti la el cu „Bai, vopsitule!“

Cind Stefanescu are meci de urmarit, adica il urmareste pe Cirtu sa fuga ca sa sara urgent in mocasinii lui, direct pe banca Universitatii, „vopsitul“ aduce jucatori de import in probe. Fisele de prezentare le-am vazut, sint facute la mare arta, dar probabil ca vorbesc despre prietenii celor care sint adusi in fata lui Cirtu. Pai, daca francezul „X“ este bifat in fisa cu 70 de kile si cu un trecut curat, Cirtu vede un „X“ cam de 80 de kile si care a doua zi fuge din cantonament imbracat in treningul Universitatii! Si, tot asa, ca poate Stefanescu, singur, nu il enerveaza indeajuns pe Cirtu.

• Auziram una buna: cica nea Vasile Costesin, organizatorul de competitii, a devenit „doctor“ de presa. „Fixat“ la o altitudine scazuta, chiar si pe pantofi, deci departe de a privi lumea de la inaltimea lui Silviu Lung, nea Vasile are ziare care ii plac si ziare care il enerveaza, mai ales cind acestea din urma refuza sa convinga „Consiliul Popular“ (este „Local“, nea Vasileee!) sa cotizeze la Dinel.

Treaba lui, da’ sa fie atent ca vecinul sau, nea Gigi Nedelescu, nu i-a sugerat niciodata sa-si dea cu parerea despre ziare si nici nu i-a spus ca flacaii care se joaca de-a arbitrii in curtea lui Nicu Neagoe ar putea, la o adica, sa-si bea cafeaua cu Deselnicu, in locul lui Nicu Dolea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS