12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„U“ Craiova - Metalurg Zaporoje

„U“ Craiova – Metalurg Zaporoje

Traditionalul turneu de pregatire din Italia „Norcia Winter Cup“ este la final, doua echipe – Universitatea si Metalurg Zaporoje – luptind pentru premiile financiare oferite de organizatori, precum si alte facilitati pentru editia viitoare a turneului.

La aceasta editie, au luat startul sase echipe din divizia A – Rapid, Universitatea, „Poli“ AEK, FC Arges, FC Brasov, UTA -, reprezentativele Vietnamului si Albaniei, o echipa din China (FC Tianjian Teda), alta din Africa (Sabku-Ghana) si inca cinci din Europa: Polonia Varsovia, Dinamo Minsk, Litex Loveci, Dinamo Tirana, Metalurg Zaporoje.

Cistigatoarea editiei trecute a fost FC Arges, care in editia 2003 a fost eliminata de Metalurg, formatie cu care dam piept astazi, in finala. Partida este programata la ora 15.30 (ora Romaniei) la San Giacomo (linga Spoleto). Dupa toate probabilitatile, finala de azi va fi urmarita si de patronul Dinel Staicu, care apoi pleaca pentru citeva saptamini in Anglia. Metalurg Zaporoje ocupa penultimul loc in prima liga ucraineana.

Cistigatoarea locului unu incaseaza un „pot“ de 13.000 de euro, cea de pe locul doi – 7.000 de euro, iar medaliata cu bronz – 5.000 euro. Oltenii vor pleca spre casa in doua transe: simbata – cu autocarul, iar duminica – cu avionul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS