Acasă Sport FC Extensiv - Veria 5-0

FC Extensiv – Veria 5-0

-

Aflati in Grecia intr-un turneu de jocuri amicale, jucatorii de la FC Extensiv au evoluat miercuri seara in compania Veriei, echipa ajunsa in liga a IV-a! Antrenata de fostul international grec Tsaloukidis, Veria nu a rezistat prea mult in fata craiovenilor care, pina la urma, s-au impus cu 5-0.

Golurile au fost marcate de Saceanu (2), Buca (2) si Musat. Eugen Neagoe a inceput meciul cu: Stoianov – Murgan, Vancea, Ciuca, Cioponea, Velcovici – Saceanu, Cristescu, Malaele – Pirvu si Musat. In repriza secunda au fost rulati si alti jucatori, iar Scarlat si S. Radoi nu au fost folositi pentru ca sint usor accidentati. La Veria, spre final, a intrat si Stefan Stoica.

Cum lotul craiovean este „garnisit“ cu o multime de tineri de perspectiva, acestora li s-a organizat si lor o partida marti seara cu echipa a doua a Veriei. Au invins tot oltenii, cu 2-1, golurile fiind marcate de Velcovici si Baia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dan Barna: Nu renunţăm la reforme

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă într-un mesaj transmis de Ziua Constituţiei că formaţiunea sa va continua pe drumul reformării statului român,...

Hidroelectrica vrea să cumpere CEZ și Enel România

Hidroelectrica a demarat procedurile de achiziţie a grupurilor CEZ România şi Enel România şi solicită aprobarea acţionarilor pentru a angaja servicii de...