10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„U“ Craiova - Tianjin Teda 1-0

„U“ Craiova – Tianjin Teda 1-0

In semifinale, alb-albaştri vor intilni miine echipa Rapid Bucureşti

Alb-albaştri lui Sorin Cirţu au reuşit ieri să se califice in semifinalele turneului de la Norcia, invingind in sferturi, cu scorul de 1-0, echipa chineză Tianjin Teda. Unicul gol al partidei a fost inscris de Mihăiţă Pleşan, in minutul 102 („gol de aur“).

Tehnicianul Universităţii, Sorin Cirţu, a utilizat următorii jucători: Guso – Daouda, Dunăreanu, Rada – Bundea, Papură, Badea, Miclea – Sava, Verdeş, Luţu. Au mai jucat: Pleşan, McBreen, I. Stancu. In repriza a doua, Cirţu l-a testat şi pe jucătorul francez Bati Grilli, care, după aproximativ 15 minute, a fost inlocuit cu I. Stancu.

Craiovenii au dominat cu autoritate meciul de ieri, dar au irosit cu seninătate citeva mari ocazii de gol. Fotbaliştii chinezi au trecut destul de rar mijlocul terenului şi au jucat la intimidare. Badea a fost nevoit să părăsească terenul in minutul 35, după ce un adversar i-a pus crampoanele pe genunchi. Inlocuitorul lui „Bădiţă“, Pleşan, a fost şi cel care a marcat „golul de aur“, calificind astfel Universitatea in semifinalele competiţiei.

In penultima fază a turneului de la Norcia, echipa craioveană va intilni trupa lui Mircea Rednic, Rapid. Formaţia giuleşteană a invins ieri, in sferturi, cu scorul de 5-3, echipa bulgară Litex Loveci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS