14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStirea noastra cea de toate zilele

Stirea noastra cea de toate zilele

Daca Gigi Becali si-a manifestat transant sprijinul pentru Mitica Dragomir, fara sa apeleze si la „floricele“, Dinel Staicu a simtit nevoia sa pluseze.

Mergind pe principiul „De ce sa fie ala mai al dracului decit mine?“, Staicu a chemat televiziunile si le-a oferit o noua stire de senzatie: ca ar fi fost amenintat de un necunoscut sa nu mai calce in Bucuresti! Un mesaj asemanator cu cele pe care galeria Universitatii le primeste de zeci de ani atunci cind echipa noastra are meci in Capitala cu Steaua sau cu Dinamo.

De ce zice Staicu ca a fost amenintat? Pentru ca, explica tot el, ca sa nu inteleaga lumea altceva, a declarat ca il sustine pina in pinzele albe pe Mitica Dragomir in razboiul pentru sefia LPF. Si, explicatia olteanului nostru continua, din cauza patronului Universitatii, multi „pucisti“ au dat inapoi, zadarnicind ofensiva rapidistului Copos.

Unul dintre cei care au batut in retragere, si vom da un singur exemplu, este primarul Bacaului, Dumitru Sechelariu. Considerat a fi printre cei mai puternici oameni din Romania, Sechelariu a abandonat lupta pentru debarcarea lui Dragomir din fruntea LPF luind exemplu, ati ghicit, de la Dinel Staicu! Iata o presupunere pe care cu greu o va lua in serios vreun om cu scaun la cap…

Probabil ca tocmai din aceasta cauza, George Copos nici nu s-a ostenit sa reactioneze la scenariul avansat de Dinel Staicu. Patronul Rapidului stie foarte bine ca Dragomir si-a recistigat sprijinul multora dintre cei care l-au contestat pe alte cai decit cele imaginate de Staicu, un neobosit furnizor de subiecte de senzatie, indiferent de calitate.

Oricum, cu Dinel ne vom delecta si de acum incolo aproape la fiecare emisiune de stiri pentru ca, deocamdata, „Fotbal la Maxx“ este si el in vacanta, pregatindu-se pentru retur.

Cita credibilitate are Staicu, omul care le-a promis oltenilor ca ii aduce in Banie pe Gica Popescu, Dorinel Munteanu, Njock, Dinita, Sabin Ilie si Oprita? E greu de spus, mai ales ca lumea nu uita ca pe Gascoigne nu il mai doreau, din toata Europa, decit Staicu si presedintele lui Hamburg St. Pauli, echipa sponsorizata (si) de prostituatele din cartierul cu acelasi nume… Motivatiile celor doi merita sa fie puse fata in fata. Deci, Dinel Staicu: „Venirea lui Gascoigne inseamna enorm pentru imaginea Universitatii“. St. Pauli: „Il asteptam cu bratele deschise pe Gazza. Oricum, la clubul nostru nu este nimeni intreg la cap!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS