14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMai are Universitatea nevoie de Amamoo?

Mai are Universitatea nevoie de Amamoo?

Impresarul FIFA Rodion Cămătaru le-a propus oficialilor Universităţii testarea unui portar din Ghana, Amamoo William, titularul formaţiei campioane din campionatul african. Despre goal-keeper-ul african, Cămătaru a spus: „Este tinăr, are 21 de ani şi, din cite mi s-a spus, este de valoarea şi inălţimea lui Dossey, ca să dau un exemplu din campionatul nostru. Trebuie insă să-l vadă antrenorii Craiovei“.

Amamoo n-a mai ajuns in timp util la Craiova din cauza intirzierii vizei de intrare in Romania. Impresarul Cămătaru s-a deplasat personal la Bucureşti pentru soluţionarea acestei probleme, dar intre timp s-au modificat perioadele legale privind vizele de intrare şi s-a solicitat din partea organelor abilitate alt dosar pentru portarul ghanez. Oltenii au plecat in Italia, aşa incit venirea lui Amamoo a rămas in coadă de peşte.

Comentind această situaţie, Rodion Cămătaru a spus: „Dacă Universitatea ar fi fost interesată cu adevărat, portarul ghanez ar fi acum in Craiova. Am fost obligat să-l ţin in stand-by, deşi şi alţii, chiar din campionatul Romaniei, ar fi fost interesaţi de el. Nu este un jucător scump, el costă aproximativ 30.000 de dolari. Imi menţin punctul de vedere, şi anume că nici acum nu-i prea tirziu. Repet, in cazul in care cei de la Universitatea sint cu adevărat interesaţi să vadă un tinăr portar, care nu-i nici scump, mingea e la ei. Dar a trecut aproape o lună de cind discutăm acest subiect“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS