17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProgresul Caracal - „U“ Craiova (tineret) 2-1

Progresul Caracal – „U“ Craiova (tineret) 2-1

Cojan şi Dinu sint in probe la Universitatea

In week-end-ul trecut, formaţia de tineret a Universităţii a susţinut un meci de verificare pe terenul divizionarei C Progresul Caracal. Partida s-a incheiat cu scorul de 2-1 (2-0) in favoarea gazdelor, pentru echipa craioveană inscriind Claudiu Tudor. Universitatea a evoluat in următoarea alcătuire: Vulpescu – Moţi, G. Şerban, Nedelcu – Suciu, Cl. Tudor, Vlăduţ, Nica, Leandro – Tresor, Cr. Bratu. Au mai intrat: Bucur, Gae, Palea, Balaci, Negoescu, Cojan.

Daniel Mogoşanu, antrenorul principal al echipei de tineret a Universităţii, a spus: „Amicalul de la Caracal a avut două reprize diferite. In prima au dominat gazdele şi, ca urmare a două greşeli individuale ale apărării craiovene, au marcat. Bratu a fost clar faultat in suprafaţa de pedeapsă, dar arbitrul (Lupu, un localnic) n-a acordat penalti. La reluare, am controlat jocul, reuşind să reducem din scor printr-un gol superb, la vinclu, inscris de Claudiu Tudor“. La meci a asistat şi patronul grupării alb-albastre, Dinel Staicu.

In formaţia craioveană a jucat şi Raul Daniel Cojan, ultima oară la UM Timişoara. In prezent, Cojan joacă in Divizia D Timiş. El a debutat in Divizia A sub culorile Extensivului (martie 2000, meciul Extensiv – Dinamo 0-1), apoi s-a transferat la Timişoara. Este student la FEFS Craiova şi a fost adus in probe la Universitatea. A implinit 23 de ani in urmă cu citeva săptămini.

Tot ca noutate ar fi şi portarul Dinu, de la FC Argeş, dar care n-a jucat simbătă in amicalul de la Caracal. Valentin David a spus: „Mi-a fost recomandat de cineva de la Piteşti şi doresc să-l văd. Urmează să joace in această săptămină“.

Miine este programat amicalul cu Armata Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS