14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRodin Voinea a revenit la echipa din Novaci

Rodin Voinea a revenit la echipa din Novaci

Fost golgheter de acum trei ani al echipei de fotbal Pandurii Tirgu Jiu, Rodin Voinea, va evolua in returul actualei ediţii de campionat la divizionara C FC Senaco. Voinea a plecat in sezonul trecut de la Pandurii la fosta echipă a lui Relu Ştefănoiu, Paringul Novaci, a revenit acum un an la Tirgu Jiu, iar in vara trecută a plecat la Oltul Slatina.

Fostul pandurist a semnat ieri un nou contract cu echipa gorjeană, urmind să evolueze la Novaci pină in vară. Alături de acesta, va juca la FC Senaco şi fostul jucător al Pandurilor, Marian Zaharia. Lotul echipei novăcene a fost completat in perioada de iarnă cu incă opt jucători de la fosta divizionară B Gilortul Tirgu Cărbuneşti, aceştia aflindu-se in prezent in cantonament, la Rinca.

Pregătirea centralizată a fost intreruptă miercuri, pentru primul joc amical susţinut de FC Senaco in acest sezon. Partida disputată pe terenul de la Cărbuneşti in compania divizionarei C Petrolul Ţicleni s-a incheiat cu scorul de 1-0. Golul novăcenilor a fost inscris de Bujor, jucător imprumutat de la Gilortul pină in vară.

In următoarea perioadă, jucătorii de la Senaco vor susţine mai multe meciuri de verificare, primul fiind programat miine, de la ora 11.00, la Cărbuneşti, in compania fotbaliştilor de la Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS