20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu cred că am cerut mult Craiovei!“

„Nu cred că am cerut mult Craiovei!“

La conferinţa de presă de luni, patronul Dinel Staicu a spus că nu este de acord cu pretenţia fotbalistului Ştefan Nanu ca, la eventuala semnare a contractului cu Universitatea, jucătorul să primească toţi banii din contract. Aflat la Sinaia, Ştefan Nanu, a spus ieri: „Este adevărat, impresarul meu aşa a solicitat clubului din Bănie. Adică 15.000 USD – atit am avut pretenţia pină la vară – să-mi fie inminaţi la semnarea contractului. Universitatea nu plăteşte alţi bani pentru mine, eu fiind in acest moment jucător liber. Dacă pentru un fotbalist cu o carieră internă şi internaţională cunoscută este mult 15.000 USD, n-am alte comentarii de făcut. Am spus-o şi o repet: eu vreau să joc la Universitatea. Am vorbit cu antrenorul Cirţu, apoi n-am cerut Craiovei o sumă mare. Chiar sint destul de surprins de această declaraţie, ca să nu zic altceva. Eu pot juca oricind la alte echipe şi cu bani mai mulţi, am alte două oferte. Dar vreau la Universitatea. Dacă nu mă vor, asta-i altceva“.

Nanu a fost luni la Cimpina, aici efectuind o şedinţă de fizioterapie de cinci ore, sub supravegherea fizioterapetului prof. Decebal Mehedinţi, apoi a alergat alături de jucătorii divizionarei B Metalul Plopeni. De marţi, el se află la Sinaia, continuindu-şi programul de refacere la Cimpina şi de alergări.

„Voi rămine aici aproape trei săptămini deoarece doresc ca atunci cind revin in Craiova – sper! -, să fiu apt de joc in proporţie de 80%“, a spus Nanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS