21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVrajitoarea si Universitatea sint in litigiu

Vrajitoarea si Universitatea sint in litigiu

Bogdan Mihaita Vrajitoarea a debutat in Divizia A in aprilie 1996, intr-un meci din Giulesti, Rapid – Universitatea 0-1. A imbracat culorile „alb-albastre“ pina in toamna lui ’97, in returul sezonului ’97 / ’98 fiind „ciine rosu“, transferul sau atunci la Dinamo fiind destul de ciudat, lasind loc de multe speculatii. Cum n-a rupt gura tirgului in „Stefan cel Mare“, Bogdan a „circulat“ apoi pe traseul Rocar – Astra – Gloria Bistrita, revenind in Banie, la Universitatea, in primavara anului trecut.

In aceasta iarna, s-a renuntat la serviciile lui Bogdan, el fiind sfatuit sa-si caute alta echipa. Vrajitoarea este inca jucatorul fostului patron, Gigi Netoiu, iar „Comandantu’“ a solicitat aproximativ 50.000 USD pentru ca Bogdan sa ramina „alb-albastru“. Diriguitorii Universitatii au hotarit ca suma ceruta de Netoiu nu se justifica, asa incit el s-a pregatit cu tineretul lui Mogosanu pina vinerea trecuta. La amicalul de simbata, „U“ (tineret) – Unirea Podari, nu s-a mai prezentat.

Vrajitoarea a spus ieri: „Am fost racit, am avut si temperatura 39 de grade, de aceea n-am mai participat la antrenamentele echipei de tineret. Miine (astazi – n.r.) voi fi prezent la Bucuresti, la LPF, deoarece am solicitat sa devin liber de contract. Alte comentarii nu fac, deocamdata sint inca jucator sub contract cu Universitatea Craiova. Imi pare rau ca s-a ajuns la o asemenea situatie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS