17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistii de la Pandurii n-au semnat Regulamentul de Ordine Interioara

Fotbalistii de la Pandurii n-au semnat Regulamentul de Ordine Interioara

La plecarea in cantonamentul de pregatire de la Baile Felix, presedintele echipei de fotbal Pandurii, Nicolae Popescu, spunea ca vrea sa impuna disciplina la club: „I-am dat ordin lui Cojocaru sa le ceara tuturor jucatorilor sa semneze ca au luat la cunostinta de prevederile Regulamentului de Ordine Interioara. Este un regulament intocmit de conducere pe care ei trebuie sa il semneze cu totii, pentru ca altfel ii voi suspenda.“

Cum intre timp reglementarile federatiei s-au mai schimbat, fotbalistii de la Pandurii va trebui sa semneze acum un alt regulament. Se pare insa ca nici vechiul regulament, despre care vorbea conducerea inaintea plecarii la Baile Felix, n-a fost semnat de toti jucatorii, de aici plecind si neintelegerile dintre unii fotbalisti si conducere. Cert este ca jucatorii de la Pandurii nu stiau ieri ce anume urmeaza sa semneze si cind. Conducerea are totusi nevoie ca acestia sa semneze vechiul regulament pentru a putea pune in aplicare sanctiunile dictate in turul campionatului.

La Pandurii, nimeni nu face declaratii pe nici o tema, iar situatia, din punct de vedere organizatoric, este critica. Pe linga faptul ca acest club nu are un sediu, echipa de seniori si cele de juniori nu au inca teren de antrenament, iar situatia jucatorilor, mai ales a celor mai vechi, este din ce in ce mai confuza. Dupa plecarea lui Nicolaescu si a lui Hirsu la Minerul Motru, au aparut deja si alte voci care solicita acelasi lucru. Un caz nerezolvat este cel al lui Trofin, care nu doreste prelungirea contractului cu Pandurii, desi este unul dintre componentii de baza ai lotului (a evoluat in sezonul trecut in peste 90% din jocuri). El spune ca are contract cu echipa gorjeana pina in vara, dar nu poate accepta prelungirea acestuia in conditiile care i se impun.

In ceea ce priveste relatia cu presa, la Pandurii nu s-a schimbat nimic. Daca la plecarea in cantonament purtatorul de cuvint facea declaratii contradictorii dezinformind reprezentantii mass-media, acum, cel care spune lucruri trasnite este chiar antrenorul Octavian Cojocaru. Intrebat de presa daca va mai da afara si alti jucatori de la echipa, tehnicianul a spus ieri ca, de fapt, nu a plecat nimeni si ca doar presa face mare tam-tam pe aceasta tema.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS