6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel are sanse mari sa joace contra Frantei

Andrei Pavel are sanse mari sa joace contra Frantei

Gorjeanul Florin Mergea si constanteanul Horia Tecau s-au alaturat duminica lotului largit al Romaniei

La sfirsitul antrenamentului de duminica, efectuat la Sala „Ioan Kunst Ghermanescu“, Andrei Pavel a spus ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic. Pavel, care a sosit simbata in Romania, in vederea meciului de Cupa Davis cu Franta, a efectuat deja doua antrenamente.

„Ma simt neasteptat de bine dupa cele doua antrenamente efectuate. Nu am mai resimtit dureri la spate. Voi face tot posibilul sa joc. Totusi este greu de spus acum daca voi evolua in meciul cu Franta. Voi decide in zilele urmatoare. Responsabilitatea ii revine acum lui Adrian Voinea, in care am mare incredere“, a spus Pavel.

La antrenamentul de duminica dimineata, Pavel si Adrian Voinea l-au avut ca sparringpartner pe Razvan Sabau. Gabriel Trifu nu a fost prezent la aceasta sedinta de pregatire, el antrenindu-se dupa-amiaza.

Medicul echipei Romaniei, Sorin Popescu, a afirmat ca Pavel nu urmeaza un tratament medical, ci o terapie pe baza de sustinatoare de efort. „Andrei se simte bine din punct de vedere fizic, iar antrenamentele au decurs normal. Nu urmeaza nici un tratament medical, ci face o terapie specifica, cu sustinatoare de efort“, a spus Popescu.

Jucatorul Victor Hanescu, care a fost invins in semifinalele challengerului de la Hamburg, a revenit in tara duminica seara. Juniorii Florin Mergea si Horia Tecau s-au alaturat duminica lotului largit al Romaniei.

La antrenamentul lui Adrian Voinea a asistat si presedintele Comitetului Olimpic Roman, Ion Tiriac. Presedintele COR a spus ca si-ar dori ca, dupa prima zi a intilnirii dintre Romania si Franta, scorul general sa fie de 1-1. „Adevarul este ca, pe hirtie, francezii sint favoriti. Pavel a fost motorul echipei Romaniei in ultimii ani si este posibil sa-l tinem pentru ziua a doua sau a treia. Daca Pavel va fi in deplinatatea fortelor fizice, el trebuie sa joace. Pe de alta parte, Voinea este un jucator matur, care stie ce are de facut. Mi-as dori ca, dupa prima zi, scorul general sa fie de 1-1, ceea ce ar insemna ca intilnirea se va juca pina la ultimul meci“, a spus Tiriac.

Echipa de Cupa Davis a Romaniei va intilni, in perioada 7-9 februarie, in sala „Ioan Kunst Ghermanescu“, selectionata Frantei, in primul tur al Grupei Mondiale a competitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS