20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportYMY Tirgu Jiu debutează astăzi la turneul de zonă

YMY Tirgu Jiu debutează astăzi la turneul de zonă

Faza de zonă a Campionatului naţional de fotbal in sală, in care evoluează şi campioana judeţului Gorj, se desfăşoară, incepind de astăzi, la Piteşti. Campioana gorjeană, YMY Tirgu Jiu, s-a pregătit intens in ultimele zile, plecind la acest turneu cu gindul de a obţine prmul loc şi dreptul de a juca la turneul final pentru a putea visa la un loc in Divizia A. Dacă nu va fi posibil acest lucru, conducătorii gorjenilor spun că se mulţumesc şi cu un loc in Divizia B.

Echipa gorjeană a beneficiat după ciştigarea fazei judeţene şi de serviciile unui antrenor cu mare experienţă la fotbalul in sală, profesorul Ion Săvulea reuşind anul trecut performanţa de a aduce la Tirgu Jiu Cupa Liceelor „McDonalds“ cu echipa de fotbal in sală a Liceului cu Program Sportiv din localitate. In ceea ce priveşte lotul, nu există accidentări, dar unul dintre jucători a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru gesturi obscene făcute in faţa spectatorilor la ultimul joc susţinut de YMY in faza judeţeană, chiar inaintea festivităţii de premiere.

La turneul de zonă de la Piteşti vor mai participa alături de campioana Gorjului şi echipele similare din judeţele Argeş, Braşov, Buzău, Dimboviţa, Olt, Prahova şi Vilcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS