22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci este la un pas de a cistiga inca doua trofee

Balaci este la un pas de a cistiga inca doua trofee

Ilie Balaci se afla pe primul loc in campionat cu formatia Al Hilal si a luat optiune serioasa pentru cucerirea Cupei Campionilor Golfului dupa ce a obtinut doua victorii cu formatia saudita in aceasta competitie. Al Hilal ocupa prima pozitie in campionat, cu 29 de puncte, la trei puncte diferenta de formatia Al-Ittihad. In ultimul meci din campionat, disputat pe 24 ianuarie, echipa antrenata de Balaci a invins, cu scorul de 2-1, formatia Al-Qadissiyyah. Play-off-ul campionatului, la care vor participa primele patru echipe din clasament, va avea loc in luna mai.

In cadrul Cupei Campionilor Golfului, care se disputa la Doha (Qatar), Al Hilal a inregistrat pina in prezent doua victorii in fata formatiilor Qatar Club si Al Oruba (Oman). Al Hilal mai are programate doua meciuri cu formatiile Muharraq (Bahrein) si Al Arabi (Kuweit), iar in cazul unei victorii in aceste partide poate cistiga trofeul.

Balaci a mai pregatit formatia Al Hilal, alaturi de care a cistigat, in 1998, campionatul Arabiei Saudite si Cupa Campionilor Golfului. In iarna anului 2000, Balaci a semnat pentru Universitatea Craiova, desi avea contract cu echipa din Arabia Saudita pina in vara anului 2001. Pentru nerespectarea intelegerii cu sauditii, Balaci a fost amendat cu 92.500 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS