10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Baietii“ lui Netoiu au bruscat un taximetrist

„Baietii“ lui Netoiu au bruscat un taximetrist

Fostul patron al Universitatii Craiova, Gigi Netoiu, care in prezent ocupa functia de vicepresedinte al clubului Dinamo, a fost implicat miercuri intr-o coliziune usoara cu un taxi, dar nu a oprit la locul accidentului, deoarece se grabea spre aeroport. Taximetristul Viorel Ciobanu a spus ca accidentul s-a produs pe strada Serban Voda, in jurul orei 16.30, in momentul in care autoturismul condus de Netoiu a intrat pe contrasens si l-a izbit usor in aripa stinga spate.

Taximetristul a precizat ca, deoarece Netoiu nu a oprit la locul accidentului, l-a urmarit citiva kilometri, reusind sa-l opreasca pe bulevardul Magheru. „Din masina au coborit alte doua persoane, care m-au insultat si m-au bruscat, cerindu-mi sa eliberez drumul“, a spus Viorel Ciobanu. El a adaugat ca la fata locului a sosit un agent de circulatie, care insa l-a lasat pe Netoiu sa-si continue drumul. „Daca Gigi Netoiu a fost oprit si apoi a fost lasat sa plece, acel politist care i-a permis sa-si continue drumul, desi fusese implicat intr-un accident de circulatie, va da socoteala“, a spus comisarul Carol Goghie.

Contactat telefonic, Gigi Netoiu, care a plecat miercuri spre Istanbul, pentru a urmari meciul amical dintre echipele Dinamo Bucuresti si Besiktas, a recunoscut ca a fost implicat intr-un accident rutier, dar a negat ca taximetristul ar fi fost agresat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS