21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTuristii conducerii si fotbalistii lui Cirtu asteapta sa plece in Italia

Turistii conducerii si fotbalistii lui Cirtu asteapta sa plece in Italia

Din cauza timpului care s-a inrautatit, delegatia Universitatii si-ar putea amina pentru miine plecarea spre Italia. In programul initial, se stabilise ca oltenii sa paraseasca astazi Bania, sa joace miine un amical cu CSM Resita, dupa care sa iasa din tara simbata, pe la Arad.

Deci, daca vor fi semnale dinspre Resita ca terenul de acolo a devenit impracticabil, se va anula amicalul cu CSM si echipa craioveana va parasi miine Bania, mergind direct spre Arad.

Lotul lui Cirtu si lotul conducerii

Daca nu vor mai interveni surprize de ultima ora, lotul pe care Cirtu il va deplasa la Norcia este urmatorul: Guso, Urai – Craciunescu, Daouda, Rada, Mirea, Dunareanu, Ibric, Bundea, Miclea, I. Stancu, Papura, Plesan, Badea, Vigariu, Calin, Sava, Lutu, Verdes, Stoianov si Mc Breen. In delegatie va mai figura si Curteanu, un jucator de la tineret care a fost impus de conducere in locul… purtatorului de cuvint Nicu Dolea. Ca fotbalisti, insa, pentru Cirtu va conta doar lotul pe care l-a stabilit el, restul fiind liberi, din cite am inteles, sa viziteze imprejurimile Norciei…

Rocha este deja in Italia

Ieri, clubul primise confirmarea ca atacantul argentinian Javier Rocha se afla deja in Italia si asteapta sosirea Universitatii. Acelasi impresar care il reprezinta pe Rocha, dar si pe Daouda si pe Guso, a promis ca va veni la Norcia cu inca un virf, un camerunez de la echipa elvetiana Bellinzona. Tot de la Bellinzona a venit si ivorianul Mariko Daouda.

Tresor si Tudor ramin acasa

Pe de alta parte, se pare ca inca nu pot fi rezolvate actele si pentru deplasarea congolezului Tresor Ewango. Tot aceleasi probleme le are si brazilianul Leandro, desi in cazul lui nu este nici o durere, pentru ca fusese impus in delegatie in acelasi mod ca si Curteanu.

Partea proasta este ca nici juniorul Claudiu Tudor nu poate merge, desi in amicalul cu „GP“ Calafat a avut o evolutie spectaculoasa. In cazul lui Tudor nu s-a stins inca litigiul cu Petrolul Ploiesti si in aceasta situatie, daca l-ar lua peste hotare, clubul Universitatea si-ar asuma riscuri prea mari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS