15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIordanescu a convocat 15 „stranieri“

Iordanescu a convocat 15 „stranieri“

In lotul selectionatei divizionare a Romaniei, care va participa la un turneu de pregatire in Cipru, in perioada 1-14 februarie, portarul rapidist Emilian Dolha, indisponibil din cauza unei accidentari, a fost inlocuit cu goal-keeper-ul nationalei de tineret, Eduard Stancioiu (Sportul Studentesc).

Selectionerul Anghel Iordanescu a convocat si 15 jucatori care activeaza la echipe din strainatate, ei urmind sa soseasca in Cipru pe 10 februarie, pentru a participa la meciul cu Slovacia din 12 februarie. Echipa Romaniei va mai disputa un meci, pe 14 februarie, in compania Rusiei sau Ciprului.

Cei 15 „stranieri“ convocati sint urmatorii: Bogdan Lobont (Ajax Amsterdam), Bogdan Stelea (Salamanca) – portari; Cosmin Contra (Atletico Madrid), Iulian Filipescu (Betis Sevilla), Cristian Chivu (Ajax Amsterdam) – fundasi; Paul Codrea (Genoa), Alin Stoica (FC Bruges), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Dorinel Munteanu (WfL Wolfsburg), Mihai Tararache (Grasshoppper Zürich) – mijlocasi; Adrian Mutu (AC Parma), Daniel Pancu (Besiktas Istanbul), Adrian Ilie (Alaves), Ionel Ganea (VfB Stuttgart), Viorel Moldovan (FC Nantes) – atacanti. Anghel Iordanescu a spus ca nu s-a hotarit deocamdata daca il va selectiona pe Gica Popescu pentru meciul cu Slovacia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS