11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStoica, Marinescu si Rosu au inscris

Stoica, Marinescu si Rosu au inscris

Trei dintre „stranierii“ romani care evolueaza in campionatele din Europa au reusit sa inscrie in meciurile pe care le-au sustinut la sfirsitul saptaminii trecute. Este vorba despre Alin Stoica (FC Bruges), Lucian Marinescu (Academica Coimbra) si Laurentiu Rosu (Numancia), fotbalisti care si-au trecut fiecare in cont cite o reusita.

Dintre jucatorii care evolueaza in campionatele europene, doar Viorel Moldovan (FC Nantes), Liviu Ciobotariu (Le Mons) si Marius Mitu (Lierse) au fost titulari. Dorinel Munteanu (VfL Wolfsburg) a intrat pe teren in minutul 79, in timp ce Ionel Ganea (VfB Stuttgard), Marius Niculae (Sporting Lisabona) si Marius Baciu (OSC Lille) nu au jucat deloc.

Belgia. Mijlocasul roman Alin Stoica a marcat un gol in minutul 68 al partidei pe care echipa sa, FC Bruges, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 7-2, in fata formatiei Beveren, in etapa a 19-a a campionatului Belgiei. Stoica a intrat pe teren in minutul 64, in locul lui N.Ceh.

Jucatorul Liviu Ciobotariu a evoluat pe intreaga durata a meciului pe care echipa Le Mons a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata gruparii Westerlo. Formatia Lierse, cu Marius Mitu pe teren pe intreaga durata a meciului, a invins in deplasare, cu scorul de 3-0, formatia La Louviere.

Portugalia. In etapa a 19-a a primei divizii a campionatului Portugaliei, Sporting Lisabona, antrenata de Ladislau Bölöni, a cistigat in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Santa Clara. Atacantul Marius Niculae nu a jucat. In aceeasi runda, fotbalistul Lucian Marinescu a marcat un gol in minutul 90 al partidei pe care formatia sa, Academica Coimbra, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata gruparii Belenenses Lisabona.

Spania. Mijlocasul roman Laurentiu Rosu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Numancia Soria, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Elche, in etapa a 20-a din Segunda Division. Rosu, care a fost introdus pe teren in minutul 60, in locul lui Marini, a inscris unicul gol al intilnirii, in minutul 70.

Germania. Jucatorul Ionel Ganea nu a evoluat in meciul cistigat de VfB Stuttgart in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata gruparii FC Kaiserslautern, in cadrul etapei a 18-a a primei divizii a campionatului Germaniei. Dorinel Munteanu a intrat pe gazon in minutul 79 al meciului pierdut de formatia sa, VfL Wolfsburg, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata echipei Schalke 04. Mijlocasul roman l-a inlocuit pe Thiam.

Franta. Viorel Moldovan a fost titular in partida pe care echipa sa, FC Nantes, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Lorient, ratind astfel calificarea in optimile de finala ale Cupei Frantei. Moldovan a fost inlocuit in minutul 68 cu Makukula.

Marius Baciu nu a jucat in meciul cistigat de OSC Lille in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata echipei Agde, din divizia a patra, in saisprezecimile de finala ale Cupei Frantei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS