13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReprezentanta Doljului, Geospect, s-a calificat la turneul final

Reprezentanta Doljului, Geospect, s-a calificat la turneul final

In faza zonala a campionatului national de fotbal in sala s-au intilnit, la sfirsitul saptaminii trecute, la Alexandria, reprezentantele a opt judete. Cistigatoarea campionatului Doljului, Geospect, a fost repartizata in grupa B, alaturi de echipele din Giurgiu, Teleorman si Calarasi, in timp ce grupa A a fost alcatuita din reprezentantele judetelor Caras-Severin, Ialomita, Ilfov si Mehedinti.

In grupa, Geospect a obtinut trei victorii din tot atitea meciuri: 7-2 cu Giurgiu, 4-3 cu Teleorman si 10-8 cu Calarasi. Pentru a obtine accesul in Divizia A, cistigatoarea grupei B, Geospect, a jucat un meci cu ocupanta locului secund in grupa A, Ilfov, pe care l-a cistigat cu 5-2. In celalalt meci de promovare in prima liga a campionatului national de fotbal in sala, Teleorman a invins Caras-Severin cu scorul de 5-4.

Primul turneu al Diviziei A la fotbal in sala va incepe, probabil, pe 21 februarie si se va desfasura la Constanta. Pe linga cele doua mingi care le-au fost oferite in urma performantei inregistrate la Alexandria, jucatorii de la Geospect vor primi cu ocazia turneului Diviziei A si cite un rind complet de echipament Lotto. Alexandru Uzeanu, antrenorul jucator al echipei Geospect, a spus ca formatia pe care o conduce are ca obiectiv la turneul de la Constanta locurile 1-4.

Altfel, AJF Dolj va organiza, incepind cu 1 februarie, Cupa „Cristi Neamtu“ la fotbal in sala. La aceasta competitie vor participa cele 20 de echipe care au jucat in campionatul national de fotbal in sala, faza judeteana Dolj, precum si alte formatii care se vor inscrie pina la inceperea turneului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS