16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPoli Timisoara a cistigat Cupa Lignitul

Poli Timisoara a cistigat Cupa Lignitul

Cel mai puternic dintre turneele de sala organizate in aceasta perioada intre echipele din Liga Nationala de handbal masculin

s-a desfasurat in week-end-ul trecut, la Sala sporturilor din Tirgu Jiu. Cum din acest an s-a renuntat la turneele de sala din cadrul Cupei Romaniei, conducerea echipei gorjene Lignitul le-a propus unora dintre cele mai puternice formatii din tara participarea la un turneu amical.

Pina la urma, doar patru echipe au dat curs invitatiei, trei dintre acestea fiind situate in prima jumatate a clasamentului dupa disputarea jocurilor din tur.

Situatia din clasament nu a contat insa foarte mult, la final dovedindu-se ca timisorenii de la „Poli“ au fost cel mai in forma. Invingind toate celelalte patru echipe care au luat parte la turneu, Poli Timisoara – ocupanta locului sase in clasamentul Ligii, s-a clasat pe locul I la Cupa Lignitul.

Timisorenii au fost urmati de Minaur Baia Mare cu sase puncte, echipa gazda Lignitul clasindu-se doar pe locul trei, cu patru puncte.

Nemultumit de prestatia unora dintre jucatorii sai, antrenorul tirgujian Mircea Pasek a spus la finalul intrecerilor ca mai sint in lot jucatori care nu dau randament si la care, probabil, va renunta. Un cistig real este jucatorul Enache, adus recent de la Vaslui, acesta impresionind publicul prin evolutia sa.

La acest turneu, HC Lignitul Tirgu Jiu a inregistrat urmatoarele rezultate: 27-23 cu „U“ Cluj, 20-21 cu „Poli“ Timisoara, 28-33 cu Minaur Baia Mare, 26-25 cu Dinamo Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS