13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonut Lapadat este suspect de infectie la rinichi

Ionut Lapadat este suspect de infectie la rinichi

Aflat in cantonament cu divizionara B Pandurii Tirgu Jiu, atacantul Ionut Lapadat a fost trimis acasa de antrenori din cauza unor probleme de sanatate. Dupa ce a trecut cu bine de vizita medicala efectuata la Tirgu Jiu, Lapadat a fost suspectat la Felix de o infectie la rinichi. Jucatorul se afla in prezent la Craiova unde a efectuat alte analize si urmeaza sa se alature lotului dupa revenirea din cantonament.

Ionut Lapadat a fost adus la Pandurii, la inceputul actualului sezon, de la Gilortul Tirgu Carbunesti, fiind in campionatul trecut golgheterul acestei formatii. El este cel de-al treilea jucator din lotul de baza care nu face pregatirea de iarna cu Pandurii. Saptamina trecuta, Nicolaescu si Hirsu (care au fost suspendati de Octavian Cojocaru pentru greseli in jocurile din tur) au plecat la Minerul Motru, unde se pregatesc cu antrenorul Gabi Zahiu. Situatia celor doi jucatori nu a fost inca stabilita de conducere, ambii fiind sub contract cu Pandurii Tirgu Jiu.

In ceea ce priveste cantonamentul de la Felix, acesta decurge normal, singura problema de care se mai pling jucatorii fiind pregatirea fizica pe care o fac acum cu un antrenor specialist, Ion Bura. Neobisnuiti cu sistemul de pregatire al antrenorului emerit de atletism, fotbalistii spun ca, daca nu vor reusi la fotbal, au totusi sansa sa devina mari atleti in urma acestui cantonament.

Intre timp, la Tirgu Jiu lucrurile se precipita la nivel de conducere, in urma plecarii jucatorilor de la echipa. In sedinta de urgenta a Consiliului de Administratie, conducerea UFSMO – unul dintre sustinatorii de baza ai clubului – a cerut indepartarea de la echipa a antrenorului Octavian Cojocaru si rezolvarea urgenta a problemei jucatorilor care au parasit echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS