13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBesiktas a gasit „singele cautat“

Besiktas a gasit „singele cautat“

Mijlocasul echipei Besiktas, Marius Maldarasanu, locuieste momentan in apartamentul din Istanbul al atacantului Daniel Pancu, a anuntat cotidianul Milliyet. „Maldarasanu va sta, o perioada, la Pancu acasa. El a purtat chiar si imbracamintea lui Pancu, iar simbata a facut cumparaturi si si-a cautat un apartament“, a notat Milliyet. Potrivit cotidianului citat, Marius Maldarasanu a recunoscut ca in primul sau meci la Besiktas, cel cu Sportul Studentesc, nu a avut foarte mult curaj, dar isi va demonstra valoarea in cel mai scurt timp. „Am ajuns aici ca sa obtin performante. Nu as fi venit daca nu as fi avut incredere in mine. Dupa o saptamina nu voi mai avea nici o problema. Acum nu stiu nici macar numele tuturor coechipierilor mei“, a spus Maldarasanu.

Un alt cotidian turc, Aksam, a notat, sub titlul „S-a gasit singele cautat“, ca Maldarasanu a demonstrat, in partida cu Sportul Studentesc, ca poate ocupa un loc in primii unsprezece jucatori ai echipei Besiktas. „Besiktas, care de luni de zile cauta un jucator care sa evolueze pe extrema dreapta, poate respira acum usurata. Maldarasanu ar putea chiar sa fie titularizat pe acest post, iar Kaan Dobra si Tamer sa fie lasati pe banca de rezerve“, s-a mentionat in Aksam.

„Malda va face treaba multa“, a titrat cotidianul Sabah, potrivit caruia, Mircea Lucescu a afirmat ca mijlocasul roman va avea evolutii foarte bune. „Va fi folositor echipei, cel putin tot atit de mult ca Pancu“, a spus Lucescu.

„Maldarasanu a trecut clasa“ este titlul unui articol aparut in Fanatik, in care patru dintre jurnalistii acestui cotidian si-au exprimat parerea in legatura cu fotbalistul roman. „Lucescu a gasit din nou un jucator care poate face orice si pe care il poate folosi, ca pe Pancu, precum un joker. Maldarasanu poate ajuta, de la centrul terenului, atit ofensiva, cit si defensiva echipei Besiktas. Are calitati tehnice ridicate. In mod sigur va fi foarte folositor, iar daca va putea juca si pe extrema, atunci ce putem dori mai mult de atit?“, a notat jurnalistul Guven Taner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS