22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie si-a prelungit contractul cu Alaves

Adi Ilie si-a prelungit contractul cu Alaves

Reprezentantii atacantului Adrian Ilie au anuntat ca jucatorul craiovean va ramine la formatia din Vitoria pina pe 30 iunie. Acestia au avut la sfirsitul saptaminii o intilnire cu secretarul tehnic al clubului Deportivo Alaves, Juan Carlos Rodriguez, la care a asistat si Paco Liberal, vicepresedintele Consiliului de Administratie al gruparii. La finalul acestei intilniri, reprezentantii lui Ilie au anuntat ca olteanul va continua sa joace la Deportivo Alaves pina la finalul sezonului. La inceputul saptaminii, Adrian Ilie anuntase ca doreste sa ramina la Deportivo Alaves pina in luna iunie.

Potrivit publicatiei El Correo, conducerea clubului din Vitoria a decis sa-i mareasca salariul lui Ilie in urma evolutiilor bune pe care acesta le-a avut. Publicatia citata nu mentioneaza insa care va fi noul salariu al lui Ilie. In septembrie 2002, Adrian Ilie a semnat un contract pe trei luni cu Deportivo Alaves, pentru 200.000 de dolari. Acest contract a fost prelungit pina la finalul sezonului 2002-2003, atacantul roman urmind sa primeasca inca 200.000 de euro.

Despre Adrian Ilie, coechipierul sau Ruben Navarro a spus ca este un jucator care poate pune mereu in pericol poarta adversa, precizind ca evolutiile bune ale romanului au impulsionat atacul echipei. „Pentru un jucator, a sta alaturi de Ilie este o provocare, deoarece el poate evolua atit ca atacant, cit si ca mijlocas ofensiv. Cu un astfel de jucator poti crea tot timpul pericol. Cred ca trebuie sa ramina la Deportivo Alaves“, a spus Navarro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS