15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGuso si Sava nu au avut probleme grave

Guso si Sava nu au avut probleme grave

Portarul bosniac, Adnan Guso, care a suferit miercuri o contractura musculara, s-a antrenat ieri normal, chiar daca a mai resimtit o oarecare jena la un picior.

Desi unii s-au speriat, crezind ca ar fi vorba de o ruptura, doctorul Claudiu Stamatescu ne-a linistit: „Nu, a fost o contractura. De fapt, in aceasta perioada dura a pregatirilor, accidentarile usoare sint obisnuite. Apar des miozite sau tendinite, dar se trece usor peste ele. Asa a patit miercuri si Sava, dar astazi s-a antrenat normal“. (L.B.)Portarul bosniac, Adnan Guso, care a suferit miercuri o contractura musculara, s-a antrenat ieri normal, chiar daca a mai resimtit o oarecare jena la un picior.

Desi unii s-au speriat, crezind ca ar fi vorba de o ruptura, doctorul Claudiu Stamatescu ne-a linistit: „Nu, a fost o contractura. De fapt, in aceasta perioada dura a pregatirilor, accidentarile usoare sint obisnuite. Apar des miozite sau tendinite, dar se trece usor peste ele. Asa a patit miercuri si Sava, dar astazi s-a antrenat normal“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS