15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnglezii se uita in gura lui Dinel Staicu

Englezii se uita in gura lui Dinel Staicu

Jucatorului englez i s-au oferit pentru a evolua la echipa olteana, aproape 100.000 de lire sterline pe an

Potrivit site-ului ronews.ro, vestea ca fostul international englez, Paul Gascoigne, este dorit la Universitatea Craiova face senzatie in Marea Britanie. Astfel, prestigiosul cotidian britanic The Sun a anuntat in editia din 22 ianuarie ca jucatorul in virsta de 35 de ani, considerat o legenda a fotbalulul englez, este dorit „cu disperare“ de Universitatea Craiova. Oficialii clubului oltean au spus ca l-ar putea aduce pe Gascoigne pentru restul sezonului actual, fiind posibila si prelungirea unui eventual contract cu inca un an.

„Sper sa vorbesc cu Paul Gascoigne in urmatoarele citeva zile pentru ca sintem foarte interesati sa il avem in echipa. Este inca un mare jucator, iar venirea lui ne-ar ajuta sa ii aducem pe suporteri pe stadion si, astfel, sa marim incasarile“, a spus pentru cotidianul The Sun presedintele Universitatii Craiova, Dinel Staicu. Salariul pe care l-ar putea primi jucatorul englez este de aproape 100.000 de lire pe an.

Paul Gascoigne se afla in prezent in China unde sustine probe la mai multe echipe, insa presa britanica afirma ca nu a lasat o impresie destul de buna pentru a primi vreo oferta. Jucatorul, supranumit de suporteri „Gazza“, a mai evoluat ca mijlocas la Newcastle United, Tottenham Hotspur, Lazio Roma, Glasgow Rangers, Middlesbrough si Everton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS