19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sageata“ si-a reluat antrenamentele

„Sageata“ si-a reluat antrenamentele

Atacantul roman Marius Niculae, care evolueaza la gruparea Sporting Lisabona, si-a reluat antrenamentele si ar putea juca in partida cu Santa Clara, din etapa a 19-a a campionatului portughez. Presa lusitana a scris ca atacantul roman este apt pentru a fi introdus in joc, mai ales ca de la inceputul acestei saptamini s-a antrenat normal alaturi coechipierii sai de la formatia pregatita de Ladislau Bölöni.

Marius Niculae s-a accidentat, in luna decembrie, la un deget de la piciorul drept, si a fost indisponibil aproximativ sase saptamini. „In pofida accidentarii care l-a tinut departe de teren, Marius Niculae s-a antrenat ca un adevarat luptator si a aratat ca are «foame de minge»“, a scris cotidianul Record.

La sfirsitul sedintei de pregatire de marti, care a durat o ora si jumatate, „Sageata“ a mai ramas pe teren citeva minute, antrenindu-se alaturi de Quaresma. In schimb, atacantul brazilian Mario Jardel nu a efectuat decit un program de pregatire in sala, iar Bölöni nu s-a decis inca daca il va folosi in meciul cu Santa Clara. Jardel si-a manifestat insa, in repetate rinduri, nerabdarea de a reveni in joc, mai ales ca nu a putut evolua simbata trecuta, dupa ce meciul Sporting-Academica Coimbra a fost aminat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS