19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Stoina vizeaza promovarea in Divizia B

Petrolul Stoina vizeaza promovarea in Divizia B

Posibilitatile financiare ale divizionarei C gorjene Petrolul Stoina nu se ridica la nivelul echipelor cu pretentii la promovare si cu posibilitati reale din punctul de vedere al pozitiei din clasament. Cu toate acestea, echipa gorjeana are ca obiectiv ocuparea unuia dintre primele trei locuri la sfirsitul returului.

Presedintele clubului, Cornel Pirvan, a spus ca echipa sa poate indeplini acest obiectiv, chiar daca lupta nu va fi usoara: „Ne luptam in aceasta serie cu echipe cu potenta financiara superioara noua, precum Oltul sau Rarora, dar continuam lupta pina la final. Noi avem totusi avantajul ca toate vor juca pe terenul nostru in retur. Avem un culoar favorabil promovarii in Divizia B si un lot bun de jucatori si vrem sa profitam de aceasta ocazie.“

La Stoina nu au fost schimbari spectaculoase in lot, iar antrenorii sint aceiasi de mai multi ani: Dumitru Baluta – principal, ajutat de secunzii Diaconu, Mogosanu si Dumitru Marius, care sint si componenti ai echipei. Singura plecare semnalata de presedintele clubului este cea a lui Marian Mitrut, care va fi imprumutat craiovenilor de la Chimia pentru a-i ajuta sa promoveze.

In ceea ce priveste achizitiile, de la Scoala „Gica Popescu“ Craiova a fost adus fundasul Dina si a revenit la echipa atacantul Alin Cristea, care fusese plecat in Italia. Pe linga acestia au fost cooptati definitiv in lot si doi juniori de la echipa antrenata de profesorul Ion Savulea, Apostol si Togoi. Presedintele Pirvan a spus ca a mai cooptat in lot pentru a se pregati cu echipa mare si zece copii de la echipele proprii de juniori.

Fotbalistii lui Dumitru Baluta si-au reluat pregatirea de o saptamina in localitate, antrenamentele constind deocamdata in pregatire fizica si alergare pe dealurile din imprejurimi. In perioada 1-10 februarie este programat cantonamentul de iarna la Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS