13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGheorghe Craioveanu are un nou antrenor

Gheorghe Craioveanu are un nou antrenor

Tehnicianul Pepe Mel va fi noul antrenor al echipei Getafe, formatie la care evolueaza si fostul jucator al Universitatii, Gheorghe Craioveanu, dupa demiterea, la sfirsitul saptaminii trecute, a antrenorului Felix Barcera Sierra „Felines“. Noul tehnician a spus ca, la sfirsitul saptaminii trecute, s-a intilnit cu presedintele clubului Getafe, Angel Torres. „Atunci presedintele mi-a spus ca Felines va fi demis si m-a intrebat daca sint interesat de preluarea echipei. Evident ca eu am acceptat“, a spus Mel.

Pepe Mel a recunoscut ca preia conducerea tehnica a echipa intr-un moment dificil, avind in vedere ca gruparea Getafe se afla pe ultimele locuri in clasamentul Segundei Division. „Obiectivul meu este sa muncesc cit mai bine. Am urmarit echipa Getafe si am vazut ca practica un fotbal bun. Getafe nu a avut noroc, mai ales ca jucatorii acestei echipe au avut probleme de concentrare in momentele critice, lucru care a dus la pierderea unor partide. Acesta este un lucru care trebuie rezolvat“, a spus Pepe Mel, care a mai antrenat echipele Murcia si Tenerife.

Getafe a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in deplasare la Poli Ejido. Echipa lui Craioveanu se afla pe pozitia a 17-a in Segunda Division, cu 21 de puncte, la doua puncte de primul loc retrogradabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS