17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu nu-si plateste consumatia in restaurantele din Amsterdam

Chivu nu-si plateste consumatia in restaurantele din Amsterdam

Cotidianul The Scotsman a scris in editia sa de ieri ca, pentru a-l convinge pe Cristi Chivu sa nu plece de la Ajax, patronii de restaurante din Amsterdam nu-l lasa pe acesta sa plateasca atunci cind le face consumatie. Desi contractul sau expira in 2006, fostul jucator al Universitatii Craiova pare insa decis sa plece de la Ajax la sfirsitul acestui sezon.

„Va fi un pas dificil, pentru ca sint atit de popular aici. Trebuie sa-i multumesc lui Ajax pentru tot ce am realizat. Fara Ajax as fi probabil un anonim. Simt ceva deosebit pentru acest club, pentru oras si pentru toti cei care m-au indragit din momentul in care am ajuns aici. Oamenii imi spun lucruri frumoase, si va fi foarte dificil sa-mi iau ramas bun“, a spus Cristi Chivu.

Pentru a reda imensa popularitate de care se bucura jucatorul roman in Olanda, cotidianul The Scotsman a amintit evenimentele petrecute in anul 2000, cind clubul Ajax a fost nevoit sa respinga o oferta de 12 milioane de euro pentru transferul lui Chivu la Barcelona, dupa ce suporterii olandezi au inconjurat sediul principal al clubului si au amenintat ca ii vor da foc. De atunci, Chivu a captat atentia marilor cluburi europene, presa italiana numindu-l „micul Maldini“.

In presa italiana de ieri s-a scris ca Real Madrid nu a renuntat la transferul lui Cristian Chivu. Conform unor surse din cadrul clubului din capitala Olandei, directorul general al gruparii madrilene, Jorge Valdano, i-a facut jucatorului roman o oferta de contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Clubul Real Madrid a raspuns astfel „ofensivei“ celor mai puternice grupari italiene, Inter Milano, Juventus, AC Milan si AS Roma, in cursa pentru achizitionarea fundasului roman. Durata contractului oferit de spanioli este superioara cu un an propunerilor venite din partea concurentei italiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS