17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie vrea sa ramina la Deportivo Alaves

Adrian Ilie vrea sa ramina la Deportivo Alaves

Atacantul craiovean Adrian Ilie a confirmat ca isi va respecta contractul cu gruparea Deportivo Alaves, urmind sa ramina la gruparea spaniola pina pe 30 iunie. „Sper sa ramin aici pina in iunie. Sint sigur ca vreau sa joc in continuare la Alaves. De ce ma intrebati numai pe mine daca ramin? Intrebati-l si pe presedinte. Daca presedintele spune ca ramin, asa este. Dar sint sigur ca totul se va rezolva. Voi ramine la Vitoria, deoarece ma simt bine aici“, a spus Ilie.

In septembrie 2002, Adrian Ilie a semnat un contract pe trei luni cu Deportivo Alaves, pentru 200.000 de dolari. Acest contract a fost prelungit pina la finalul sezonului 2002-2003, atacantul roman urmind sa primeasca inca 200.000 de euro, suma care i-a nemultumit pe Ilie si pe reprezentantii sai. In contractul lui Ilie se stipuleaza ca, daca pina pe 26 ianuarie un club ii va oferi jucatorului cel putin 1,2 milioane de euro, acesta poate pleca fara ca gruparea respectiva sa plateasca vreun ban echipei din Vitoria in schimbul lui.

Atacantul roman a marcat al cincilea gol al sau in acest sezon, fiind golgheterul formatiei Deportivo Alaves. Ilie a deschis scorul in minutul 40 al partidei Deportivo Alaves – Osasuna (1-1), din etapa a 18-a a campionatului spaniol. El a fost inlocuit, in minutul 57, cu Magno, din cauza unei accidentari suferite la muschii aductori. Ilie este urmat in clasamentul marcatorilor echipei Alaves de Ivan Alonso, Magno si Ruben Navarro, care au inscris fiecare cite patru goluri.

Cotidianul local El Correo

l-a desemnat pe Ilie cel mai bun jucator al gazdelor, Mundo Deportivo l-a notat cu trei stele (calificativ „bun“), iar Marca a scris ca, pe stadionul din Vitoria, „numai Adrian Ilie a iesit din mediocritate si a oferit unicele sclipiri de calitate“.

Cotidianul madrilen a adaugat ca „Ilie reprezinta o problema importanta pentru Alaves, daca se tine cont de faptul ca viitorul fotbalistului din Craiova la Vitoria nu este asigurat pina la finalul campionatului si impresarii jucatorului pretind o revizuire a contractului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS