20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNanu si Craciunescu se antreneaza deja cu Universitatea

Nanu si Craciunescu se antreneaza deja cu Universitatea

La antrenamentul de simbata dupa-amiaza, pe pista de polytan a stadionului „Ion Oblemenco“ au alergat si cei doi jucatori doriti de Universitatea: Stefan Nanu (care si-a reziliat contractul cu Vitesse Arnhem) si Catalin Craciunescu (fost la Dinamo).

Chiar daca pentru Craciunescu cei doi patroni, Dinel Staicu si Gigi Netoiu, au cazut la o intelegere pentru urmatorii trei ani, contract agreat si de jucator, drept legal de joc pentru Universitatea va avea abia dupa ce, in aceasta saptamina, Comitetul Executiv al FRF va modifica regulamentul de transferari.

„Doresc sa joc din nou sub culorile «alb-albastre“, Universitatea fiind echipa la care am debutat in Divizia A, aici mi-am facut un nume. Sper ca Universitatea sa reuseasca un retur mai bun decit turul“, a spus Catalin Craciunescu. In privinta dreptului de joc, purtatorul de cuvint al oltenilor, Nicu Dolea, a spus ieri: „Este adevarat ca astazi Craciunescu nu se poate transfera de la Dinamo la Universitatea deoarece regulamentul FIFA prevede, dupa cum stim cu totii, acea clauza conform careia un jucator nu se poate transfera in alta parte decit dupa un an competitional. Cu siguranta insa ca FRF va modifica in perioada urmatoare regulamentul, deoarece majoritatea cluburilor din Divizia A au solicitat asta si este absurd sa nu se dea curs cererii cluburilor. Ca atare, legitimarea lui Craciunescu la Universitatea este o chestiune de zile“. Ieri, Catalin Craciunescu a si jucat o repriza in amicalul Universitatea – Chimia Craiova.

Nanu s-a pregatit si ieri cu Universitatea, dar in zilele urmatoare el va pleca din nou in Olanda pentru rezolvarea unor probleme personale. El n-a semnat inca un contract, urmeaza ca impresarul sau, Ion Tache, sa continue negocierile cu Universitatea. De fapt, Fane Nanu nu poate semna decit dupa 1 februarie, atunci expirindu-i legal intelegerea cu Vitesse Arnhem. „Oricum, visul meu a fost acela de a imbraca tricourile «alb-albastre». N-ar fi exclus ca acum sa imi vad visul implinit, adica sa-mi inchei cariera la Universitatea. V-am mai spus-o, chiar daca am 34 de ani, chiar daca in vara trecuta am efectuat o operatie (ligamente incrucisate- n.r.), eu sint in stare sa mai joc citiva ani. Nu ma laud, dar cine ma stie cunoaste tenacitatea, seriozitatea si rezistenta mea. N-am semnat deocamdata cu Universitatea, nici nu pot acum, dar nu vad ce probleme ar putea sa apara acum cind toate partile, in principiu, sint de acord“, a spus Nanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS