22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Sava: „Nu mi-am prelungit contractul cu Universitatea!“

Marius Sava: „Nu mi-am prelungit contractul cu Universitatea!“

Daca nu se va intelege cu Staicu, „Savarina“ este dispus ca in vara, atunci cind va deveni jucator liber, sa returneze clubului 60.000 de dolari

Probabil ca Dinel Staicu s-a prins sau a fost convins de prieteni ca Marius Sava este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti pe care ii are in proprietate. Si, cum contractul jucatorului cu clubul expira la sfirsitul acestui retur, este normal ca Staicu sa incerce sa prelungeasca angajamentul mijlocasului nostru ofensiv.

Din pacate, inainte de a ajunge la un acord cu „Savarina“, Staicu sau altcineva din conducere au ales sa lanseze zvonul ca Marius se pregateste deja sa dea cu pixul pe un nou contract. S-a avansat chiar si o suma: 70.000 de dolari pe an, cu 10.000 mai mult decit incaseaza Sava in acest campionat.

Realitatea este insa alta. Desi „Savarina“ evita sa recunoasca, surse credibile sustin ca Staicu ar fi dispus sa negocieze un nou contract cu jucatorul, dar cu o valoare superioara celui actual pe motiv ca restul fotbalistilor Universitatii cistiga, oricum, mai putin de 60.000 de dolari pe an.

Dar, cum Sava are 24 de ani, in timp ce majoritatea celorlalti lideri ai echipei il depasesc la virsta, fiecare in parte, cam cu zece ani, e limpede ca jucatorul care in vara trecuta a avut puterea sa refuze oferta lui Netoiu de a juca la Dinamo nu va accepta bani mai putini la contract.

Despre acest subiect, „Savarina“ nu a comentat decit atit: „Nu am semnat un nou contract cu Universitatea si nu am discutat cu domnul Staicu despre nici o suma, deci nici despre 70.000 de dolari. Am spus insa ca as prefera sa joc din vara tot la Universitatea, dar conditiile nu mi le impune nimeni, ca nu mai am 17 ani. Pe de alta parte, daca mi s-ar spune ca Universitatea nu imi va putea suporta contractul pe care eu l-as solicita la o eventuala negociere, as fi nevoit sa imi caut alt angajament. In aceste conditii, eu sint dispus, de exemplu, sa returnez clubului 60.000 de dolari, contractul meu din acest sezon, desi, ca jucator liber din vara, as putea sa plec pe gratis. I-am spus de altfel domnului Staicu acest lucru si i-am promis ca voi avea un retur de exceptie, chiar daca nu va accepta sa prelungim intelegerea contractuala. Repet insa, eu as vrea sa ramin la Universitatea, dar daca voi pleca la vara, as face-o mai degraba in strainatate, pentru ca in tara nu prea ma lasa inima sa joc prin Bucuresti“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS