24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDe astăzi, Cirţu işi „inchide“ jucătorii in Luncă

De astăzi, Cirţu işi „inchide“ jucătorii in Luncă

Etapa a doua a pregătirilor Universităţii incepe astăzi, lotul lărgit al oltenilor intrind intr-un cantonament centralizat de pregătire in Lunca Jiului. Elementele de culoare ale „alb-albaştrilor“ le reprezintă de ieri, pe lingă ivorianul Mariko Daouda şi australianul McBreen, alţi trei africani: Abdulaye Samoura, Pape M’Baye (ambii din Senegal) şi Tresor Ewango (Congo). Ultimul, deşi trebuia să ajungă aseară, nu a primit viză de tranzit prin Franţa şi va mai intirzia citeva zile. Senegalezii, ajunşi in Craiova luni seară, au făcut cunoştinţă ieri cu condiţiile din Romania şi au cam tremurat la prima mişcare de acomodare cu terenurile acoperite de zăpadă. In timp ce „plutonul“ alb-albastru alerga ieri-dimineaţă prin Parcul Romanescu, portarii – Urai, Bănică şi Guso – se pregăteau sub comanda lui Silviu Lung, ajutat de Vali David. Şedinţa de pregătire s-a incheiat cu şuturi la poartă expediate de senegalezi.

Aşa s-au mai incălzit şi ei…

Tot ieri, au efectuat vizita medicală alţi patru jucători: Guso, Vigariu, McBreen şi Leandro. La primul antrenament de luni, Leo a alergat alături de Sava, Luţu et comp, dar la cel de după-amiază n-a mai luat parte. Ieri după-amiază, brazilianul s-a pregătit cu tineretul lui Daniel Mogoşanu.

In privinţa celuilalt străin trimis la tineret, Clitnovich, acesta nu s-a prezentat incă in Bănie, purtătorul de cuvint precizind: „Impresarul jucătorului Clitnovich ne-a comunicat că acesta nu mai revine la Universitatea“. Despre o posibilă plecare a lui Luţu, acelaşi oficial al Universităţii a spus ieri: „Pe adresa clubului nu există nici o ofertă oficială pentru Luţu. Nu pot să confirm informaţiile din mass-media deoarece nu cunosc alte amănunte“.

Lista cu jucătorii străini se va imbogăţi şi in zilele următoare…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS