17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu trebuie sa aduca urgent fotbalisti

Staicu trebuie sa aduca urgent fotbalisti

Din moment ce a evitat sa ia o pozitie transanta de fiecare data cind i-a fost atacat primul tehnician al echipei pe care o patroneaza, Dinel Staicu lasa impresia ca i-a venit chef sa mai faca un experiment, dar nu stie cum sa-si aduca un nou antrenor principal (sau poate il are…) si sa-l puna pe Cirtu eventual „presedinte“ (ghilimelele sint necesare, ca doar nu ati uitat ce a patit Sandoi…).

Nu de alta, dar, din moment ce Cirtu a cerut citiva jucatori – si nu cine stie ce „scule“, cum ne „aburea“ patronul cu Dorinel Muntea-nu -, iar Staicu s-a apucat sa tranzactioneze echipe din Divizia A, echipe din Divizia C, scari de bloc si partide politice, e limpede ca se incearca punerea intr-o situatie delicata a antrenorului. Acesta este fortat sa clacheze si prin alte metode carora, desi ne repetam, le-a cazut victima si Emil Sandoi.

Staicu trebuie sa inteleaga ca, inainte de toate, echipa are nevoie urgenta de fotbalisti. I-au sugerat acest lucru Adevarul, ProSport si alte ziare centrale, dar patronul Universitatii a preferat sa se supere doar pe plan local. Dar poate ca la suparare se va ambitiona sa aduca, in sfirsit, si jucatori de calitate la Universitatea, ca de „cazuri sociale“ cu crampoane e plina echipa. Dar niciodata nu-i prea tirziu, returul incepe in martie. Ar mai fi ceva timp. Totul depinde de verzisori…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS