17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul adversar al lui Adrian Voinea este brazilianul Andre Sa

Primul adversar al lui Adrian Voinea este brazilianul Andre Sa

In urma tragerii la sorti efectuate ieri s-a stabilit ca jucatorul roman de tenis Adrian Voinea il va intilni in primul tur la Australian Open pe brazilianul Andre Sa. In cazul in care va trece de Sa, romanul va juca in turul doi cu invingatorul partidei dintre americanul Andy Roddick, cap de serie numarul 9, si croatul Zeljko Krajan.

Tenismanul roman Andrei Pavel, cap de serie numarul 21, va intilni in prima runda un jucator venit din calificari. In cazul in care va obtine victoria, Andrei Pavel va juca in turul doi cu invingatorul partidei dintre ungurul Attila Savolt si australianul Peter Luczak.

In concursul masculin de la Australian Open, Gabriel Trifu si Razvan Sabau au fost eliminati in turul secund al calificarilor. Trifu a fost invins, cu scorul de 6-1, 6-1, de australianul Alun Jones, in timp ce Sabau a pierdut, cu 4-6, 2-6, in fata uzbekului Vadim Kutenko.

Tenismena romana Andreea Vanc a acces in ultimul tur al calificarilor din cadrul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care va debuta luni, la Melbourne. Vanc a invins-o ieri, in turul secund, cu scorul de 6-7 (6/8), 7-6 (7/1), 7-5, pe jucatoarea australiana Lauren Breadmore. Andreea Vanc, care este singura jucatoare romana prezenta la aceasta editie a Open-ului din Australia, o va intilni in ultimul tur al calificarilor pe austriaca Barbara Schwartz, cap de serie numarul 20. Andreea Vanc are 29 de ani, este nascuta la Timisoara, dar are resedinta la Roma. Cea mai buna performanta a sa la Australian Open este calificarea pe tabloul principal de dublu, la editia de anul trecut, unde a fost eliminata in primul tur. Vanc ocupa, in prezent, locul 146 in clasamentul WTA si a acumulat in intreaga cariera 159.306 dolari din tenis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS