17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor face un singur cantonament in aceasta iarna

Pandurii vor face un singur cantonament in aceasta iarna

Spre deosebire de anul precedent, cind in perioada de iarna fotbalistii au efectuat doua stagii de pregatire, unul in tara si altul in strainatate, pentru aceasta iarna conducerea de la Pandurii s-a gindit la un singur cantonament. Avind in vedere faptul ca gorjenii nu au un obiectiv indraznet, iar de retrogradat nu mai poate fi vorba, conducatorii s-au gindit, probabil, ca nu mai are rost sa investeasca in stagii de pregatire costisitoare.

Purtatorul de cuvint al echipei, Ion Poenaru, a spus ca se va alege pentru cantonament o statiune din tara, iar dupa efectuarea unui stagiu de pregatire de 12 zile gorjenii vor sustine si un turneu de jocuri amicale. In urma cu un an, fotbalistii de la Pandurii au efectuat cantonamentul de iarna la Govora, sub supravegherea lui Emil Sandoi, iar in luna februarie echipa a mai sustinut un stagiu de pregatire si citeva meciuri de verificare in Croatia.

Vicepresedintele clubului, Ion Calinoiu, a spus recent ca se va incerca in retur introducerea in primul unsprezece a cit mai multor tineri si ca se va renunta la serviciile unora dintre vechii jucatori. Numele acestora nu au fost date inca publicitatii, urmind sa fie stabilite in urmatoarele zile impreuna cu antrenorul principal Octavian Cojocaru. Cert este, conform declaratiei lui Ion Calinoiu, faptul ca si in retur Pandurii vor avea acelasi antrenor principal. Chiar daca Octavian Cojocaru nu este agreat de publicul de la Tirgu Jiu, conducerea clubului isi asuma in continuare riscul de a merge pe mina sa. Acesta a revenit deja la Tirgu Jiu, iar ieri a asistat alaturi de Ion Calinoiu la citeva dintre meciurile de la campionatul national de fotbal in sala, faza judeteana Gorj.

Fotbalistii de la Pandurii se vor reuni pentru reluarea pregatirii luni, 13 ianuarie. Primele trei zile dupa vacanta au fost rezervate de conducere pentru efectuarea vizitei medicale, dupa aceea fiind programata plecarea in cantonament. Programul exact din urmatoarea perioada si locul unde se va efectua pregatirea centralizata de iarna urma sa fie stabilite in sedinta de aseara a Consiliului Director.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS